MerACE
Válasz forzadani3 kommentjére
2014. dec. 13. 16:37

értem GL GL :) Amúgy div ellen nem jössz?

Nem látom értelmét és nem szeretem a megkötöttségeket, szabályokat. Egyesével játszok az ellen és akkor, amikor kedvem van. Egyelőre 700 game után kb. 1,5-ös EV ROI-val. Most is találtam egyet, akit nem értek, hogy van benn, ma már decline-olt is. Ha lesz rá 300 BI-em (lassacskán), akkor lehet masszívabban 30-azok majd.

forzadani3
Válasz MerACE kommentjére
2014. dec. 13. 16:45

Nem látom értelmét és nem szeretem a megkötöttségeket, szabályokat. Egyesével játszok az ellen és akkor, amikor kedvem van. Egyelőre 700 game után kb. 1,5-ös EV ROI-val. Most is találtam egyet, akit nem értek, hogy van benn, ma már decline-olt is. Ha lesz rá 300 BI-em (lassacskán), akkor lehet masszívabban 30-azok majd.

Értem, amúgy most sokan kiléptek, spin n go óta meghalt a hyper hu... alig van akció 30-60on. 3 külföldi backing csoport embereivel rakták tele div-et, azért kerültek be gyengébbek is, és ők nem is játszanak egymással :/ (feltörekvőkkel se...) szal bent se jó lenni így, hogy sokan nem játszanak egymással. Meg elég halott az akció, 5 percig opensitelni 30on, elég beteg.

SRLG
Válasz forzadani3 kommentjére
2014. dec. 15. 16:05

zZzTILT & phl500 Crushing Hyper Turbo HUSNGs

zZzTILT's Crushing Regs: The Way To Beat Tough Opponents

Megvenném valakitől.
Írjatok rám vagy dobjatok egy elérhetőséget.
Köszi

jasonAK
Válasz SRLG kommentjére
2014. dec. 15. 16:12

zZzTILT's Crushing Regs: The Way To Beat Tough Opponents

Megvenném valakitől.
Írjatok rám vagy dobjatok egy elérhetőséget.
Köszi

szia, kuldtem privat uzenetet

Gordon
Válasz Joooke kommentjére
2014. dec. 19. 23:08

Ipokeren nem dobja ki a party végén a rematch lehetőséget, vkinek hasonló ?

Ascent888
2014. dec. 20. 0:36

Nálam is két napja Coralon... Pont ez akartam megfogalmazni.., de eszerint nem egyedi a jelenség.

dosattakk
2014. dec. 20. 2:01

hey srácok láttam itt hasonló akciót régen, a lényeg h beruháznék egy barátommal erre a husng turbo packra ha érdekel valakit írjon akár ide akár pm. természetesen egyenlő részben osztanánk a 160$os árat. vagy ha megvan valakinek a pack és tudunk dealt kötni szívesen várom a jelentkezését.
peace gl!

Turbo HUSNG Masters Pack | Heads Up Poker Videos and Instruction at HUSNG.com

babyboy
2014. dec. 20. 21:39

Szia, én is megvenném! Megvehetjük közösen!

Ascent888
2014. dec. 22. 1:02

Azóta sem javult meg az Ipoker rematch funkció... Tudtok erről valamit?

Infernulum
2014. dec. 28. 20:35

Kaki még mindig.

Élő ügyfélszolgálat