Jungleman és WCGRider éppen vereti 3 asztalon az 5000 dolláros hu-kat. Valami hozzáértő elemezze már ezt pls. :D weaktight | Hand
Fish mind a kettő!
Van itt olyan, aki 4maneket játszik?
Ki szeretném deríteni, hogy a PT jól trackeli-e őket.
Van itt olyan, aki 4maneket játszik?
Ki szeretném deríteni, hogy a PT jól trackeli-e őket.
+1 tényleg nem én utólag szoktam editelni
van valakinek ötlete pontosan mi ez a progi ami live írja a potoddsot és a helyes döntést ebben a videóban?
nem tudom GTOt ír-e az mondjuk komoly lenne readless v. stat nélküli játékban
https://www.youtube.com/watch?v=cS41zd0mkKw
délelőtt kipróbáltam csak más a hud rész kicsit. lehet ez már az újabb. kösz maxi!
Az Ipokeren tapasztaltatok már olyat, hogy a betsizing korlátozva van nagyvaknyi egységekre? Coralon most ez történik... Az eszem megáll.. Hiába írom be manuálisan, felülíródik..., de postflop sem működnek az előre beállítható gombok. Hiába nyomok a 60, vagy 70%-ra, automatikusan kerekít nagyvakra, vagy le, vagy fel. Először azt hittem, fix limitre ültem be.., de nem.. Kipróbáltam Nl Super Turbón is - mindenhol ugyanez... Így játszhatatlan az egész...
Azért érdekes, mert Winneren nincs probléma, vagyis, nem a teljes Ipoker őrült meg..., viszont ide vagyok berendezkedve...
Ellenben, úgy látom, közel két hónap után újra működik a rematch - igaz, így játszani nem lehet...
Srácok!
Bárki akinek van ongame kliense pls nézze már meg, hogy lát e normál és turbo sng asztalokat ... én 2 napja nem látom őket, írtam a supoortnak de szerintük van, újraraktam a klienst meg kitöröltem mindent de minden hiába csak és kizárólag a hypereket látom