Bizonyára nem bot az ipokeres "Pekill" kolléga.
--
Közben rájöttem, hogy hypert is játszik, csak a prolabs azt nem jelzi külön. Hozzám mindig turbóra ül be és azt hittem, ez a fő játéka. Így is gyanús, mert ki az aki lejátszik több ezret 2€-n és ugyanúgy 20-30-on?
Sziasztok,
nem tudjátok, hogy a Pokerprolabs miért nem trackeli az Ipokeres husng-ket 09.26-a óta?
Sziasztok,
nem tudjátok, hogy a Pokerprolabs miért nem trackeli az Ipokeres husng-ket 09.26-a óta?
Igen, trackeli a scoope, ha optinel a játékos. Viszont, többnyire ez nem így van.
Sziasztok,
csak érdekességként teszem fel a kérdést; a WPN hálózatban van szignifikánsan nyerő magyar hu sng-ben? .., mert bárkire ránézek, csak hullámvasutat látok.
Rosszul trackeli a SC azt a hálózatot. Legalábbis tavaly még így volt, én is játszogattam wpn teremben, a SC meg kis bukónak mutatta a történetet annak ellenére hogy jól ment ott a játék. Gondolom most is ez a helyzet.
Sziasztok!
Tudnátok valami jó termet ajanlani HU turbo sng re alacsony limiten játszom Pokerstarson és everesten játszottam idáig de everest kilépett pokerstarsrol meg a skrill. Partypokerre gondoltam először de ott óriási a rake. Szoval?
Szia Perfectg,
mindkét teremben tudsz játszani, mert van más ipoker terem is és a Starsra is tudsz máshogy befizetni.
Milyen érdekes, hogy az ipokeren játszó Barniexedd, aki 50-300€ játszott eddig és komoly nyerő volt, egy hete a 10€-s lobbit foglalja... Mindenki tudja, hogy bot, de ez a jelenség sem tűnik fel az üzemeltetőknek, pedig valószínű, hogy verziószámot ugrott, s most tesztel. Amint biztos minden, nyilván visszatér a magas limitre.
Spiri bekerült 1k$ kartellbe? Az igen! :)