@illese
Nem értem mit akartál kihozni ebből.
Azt írtad, hogy felesleges különböző játékosokban gondolkozni. Erre írtam, hogy nem, mert ha az ellen láthatóan nem a Nasht játsza, neked is van/lehet jobb stratégiád.
Félreértettelek nyilván. Bocs
Nincs miért elnézést kérni, nem hiszem, h lett volan benned rossz szándék.
;)
Ezzel a játékformával mikor jön ki a hosszútáv??
1dolláros téten játszok 1000db-ot mekkora haszon számít jónak?
Mert nyerek 2t bukok 5t.
1 dollaros teten elvileg hozhato 15% is, de ha stabil 10-et hozol mar jo vagy. 1 dollarosnal tenyleg elviszi a rake a haszon nagy reszet, amint lehet menjel feljebb 100 dollar eleg rá. 1000 sng-bol mar ki kellett volna jonnie.
1000 játék közel sem hosszútáv, inkább csak iránymutatásra jó. Mondjuk ha -20 %-ot sikerül hozni ott valószínű probléma van de winrateben 5-10%-os eltérések simán lehetnek.
1000 játékot nem csináltam meg, de a PS-en van ez az sng promó, ahol blokkok vannak, hát nem tudom a lehetetlennek érzek annyi pontot megcsinálni mint az élmezőnyben lévőknek. Csak ezért kérdeztem
a BOP teljesen random, 20 és 100 játékon belül is akkora a szórás, hogy szinte a vak szerencse dönt ki ér oda az elejére. párszor amikor top10 kerültem, mindig nevetségesen jól ment szinte handet alig vesztettem. volume grindereknek néha jön belőle egy kevés $ viszonylag rendszeresen, bár inkább midstakes+. inkább sorsolásnak mondanám, mint ranglistának.
wizard
Tipikus hand azok közül, amit nem értek, hogy a Wizard szerint miért call:
Kerdeses hand
Nézzétek meg, szerintetek? komoly véleményt várok, hogy ez miért call? (katt a linkre, majd a képre, és jól látható, én magam másoltam ki)
Nálam easyfold, mert nem tenném kockára a biztos zsetonelőnyömet egy ilyen lappal HU -ban. Más lenne, ha én lennék a sorti, nyilván tolnám, de ezzel adjak meg előnyből?