Szia haver! Mivel még 11-12-en vagytok ezért sokkal kisebb az icm hatás mint , ha már Ft lenne és tényleges 6handed bouble játék.
Szóval ez easy call mivel két asztal van és a range ellen simán elől vagy + esetlges deadmoney stb.... Ha ez Ft lenne akkor foldolni kellene a sok ikis stack miatt a hatalmas icm hatás miatt..
Sziasztok!
Lehet már korábban volt róla szó, ne haragudjatok, nem olvastam vissza.
Tapasztaltabb játékosoktól kérdezem, melyik termekben éri meg a legjobban sng-zni, melyik termekben leggyengébb a mezőny?
Sziasztok!
Lehet már korábban volt róla szó, ne haragudjatok, nem olvastam vissza.
Tapasztaltabb játékosoktól kérdezem, melyik termekben éri meg a legjobban sng-zni, melyik termekben leggyengébb a mezőny?
Az miért van, hogy ha Wizarddal 30Fős FT -t elemzek, akko rnagyon belassul a program? Főleg ha a rangeket állítgatom. Van amikor be is fagy. Más játékok elemzésénél nem csinálja ezt és már nagyon idegesítő. Ötletek? Illetve hol lehet ezt direktben frissíteni?
A frissítés megvan, viszont így sem jó :( Nem értem miért csinálja, és már többször előfordult.
$5 30Fős turbo (3perces vakok) MTSNG FT első 6 fizet
Átlagos asztal, kb. 4 - 5 reg vagy reg féle, + néhány random fish
Milyen skálával pusholnátok?
$300/$600 Ante $60 No Limit Holdem
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
GalambosTarzan (UTG) ($6,624)
UTG+1 ($6,380)
MP1 ($4,484)
MP2 ($2,224)
MP3 ($4,820)
CO ($1,700)
BTN ($1,780)
SB ($4,590)
BB ($5,705)
Pre-Flop: ($1,440, 9 players) GalambosTarzan is UTG :5c: :ac:
GalambosTarzan ($6624)?
Nash szerint itt a push skála:
23.1%, 44+ A2s+ A8o+ A5o-A4o K6s+ KTo+ Q9s+ QJo J9s+
De valahogy úgy érzem ez UTG -ből túl laza. Olyan feszes skálákat állít fel utánam call rangeknek, hogy szerintem ezen a limiten annál lazábban callozgatnak.
Ha beállítgatom Wizarddal a körülbelüli call rangeket, akkor meg ad egy 8.5% -os ranget, ennek a felét. ilyen 77+ ATs+ AJo+ és jobb suited broadway kártyák. Ezt meg túl feszesnek érzem. Mintha így a két skála között nem lenne megfelelő átmenet, vagy nem is tudom.
Nem találom a megfelelő skálákat előről. Vagy sikerül beletolni rendre valami AK -ba, vagy dobok és csökkenik a stackem.
$5 30Fős turbo (3perces vakok) MTSNG FT első 6 fizet
Átlagos asztal, kb. 4 - 5 reg vagy reg féle, + néhány random fish
Milyen skálával pusholnátok?
$300/$600 Ante $60 No Limit Holdem
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
GalambosTarzan (UTG) ($6,624)
UTG+1 ($6,380)
MP1 ($4,484)
MP2 ($2,224)
MP3 ($4,820)
CO ($1,700)
BTN ($1,780)
SB ($4,590)
BB ($5,705)
Pre-Flop: ($1,440, 9 players) GalambosTarzan is UTG :5c: :ac:
GalambosTarzan ($6624)?
Nash szerint itt a push skála:
23.1%, 44+ A2s+ A8o+ A5o-A4o K6s+ KTo+ Q9s+ QJo J9s+
De valahogy úgy érzem ez UTG -ből túl laza. Olyan feszes skálákat állít fel utánam call rangeknek, hogy szerintem ezen a limiten annál lazábban callozgatnak.
Ha beállítgatom Wizarddal a körülbelüli call rangeket, akkor meg ad egy 8.5% -os ranget, ennek a felét. ilyen 77+ ATs+ AJo+ és jobb suited broadway kártyák. Ezt meg túl feszesnek érzem. Mintha így a két skála között nem lenne megfelelő átmenet, vagy nem is tudom.
Nem találom a megfelelő skálákat előről. Vagy sikerül beletolni rendre valami AK -ba, vagy dobok és csökkenik a stackem.
Jól érzem én, hogy ez hiba. Túl lazán tologatom UTG -ből, ezen kell csiszolnom ez tuti.
Milyen stackmérettel tolnád be a 20% közeli skálát? Mondjuk ha csak 5BB -m van UTG -ből, akkor ez a kb. 20% egy hasonló szituban jó lehet?
Jól érzem én, hogy ez hiba. Túl lazán tologatom UTG -ből, ezen kell csiszolnom ez tuti.
Milyen stackmérettel tolnád be a 20% közeli skálát? Mondjuk ha csak 5BB -m van UTG -ből, akkor ez a kb. 20% egy hasonló szituban jó lehet?
Szerintem nem jól állsz hozzá. Nem az a kérdés, hogy hány vakunk van, hanem hogy mekkora stackünk van a többiek stackjéhez képest. Ha 5 vakom van és mindenki másnak alsó hangon 10, akkor betolom ezzel a skálával. Kockázat/nyereség. Most sokat kockáztatunk, nem nyerhetünk sokat. Ha le vagyunk maradva keveset kockáztatunk.
Teljesen egyértelmű, hogy a Wizard skála mehet a kukába és a Nash-t kell nézni, viszont figyelembe kell venni azt, hogy hogyan állsz a többiekhez képest. Így jön ki a helyes range. Itt nagyon jól állsz, ezért az A5s+ sima dobo. A Wizard skálája azért kuka, mert nem tudod végigelemzni a szitut. Egyszerűen nem lesz időd végiggondolni a Wizard skálát. Nagyjából 10-15 különféle skálát (call, overcall) kéne lepörgetned a fejedben 15 sec alatt. Nem beszélve arról, hogy mit nyersz ha te dobsz, de két fisht kiejt egy jó játékos és ezzel te közelebb vagy a léhez. Netán egy fish kiejt egy JÓ játékost! A Nash skálával nem tudnak előnyt kovácsolni ellened. Viszont ahogy írtam a Nash nem nézi az asztaldinamikát, amit neked kell hozzápasszintani. Itt pl azt, hogy nagyon jól állsz, közel az ITM-hez és magadat valszeg jóbb játékosnak tartod a többieknél. Ezért felesleges kockáztatnod első beszélőként, csak a Nash-nál feszesebb ranggel.