előbbi handről vélemény?
Sng Hud
Sziasztok!
Mivel a 45 fős SNG topicban nem kaptam választ, megpróbálom itt is feltenni a kérdésem.
Az lenne a kérdésem, hogy az ebben a cikkben foglaltakat: Pker stratgia / Holdem Manager / Holdem Manager statisztikk s azok elemzse | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
mennyiben kell módosítani SNG esetén (már ha kell)?
Előre is kösz a válaszokat!
Sziasztok!
Mivel a 45 fős SNG topicban nem kaptam választ, megpróbálom itt is feltenni a kérdésem.
Az lenne a kérdésem, hogy az ebben a cikkben foglaltakat: Pker stratgia / Holdem Manager / Holdem Manager statisztikk s azok elemzse | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
mennyiben kell módosítani SNG esetén (már ha kell)?
Előre is kösz a válaszokat!
Kösz! 45 fős MTT-re gondoltam. Igazából, arra lennék kiváncsi, hogy milyen statoknál beszélünk nyerő vagy fish játékosról. Tudom, hogy több fázisú egy ilyen verseny, de csak van olyan stat, amire azt mondjuk, hogy ez egy nyerő játékos! Bocs ha hülyeségeket kérdezek!
Sziasztok!
Az alábbi handröl szeretném a véleményeteket kikérni. Ti mit csináltatok volna? Ez egy microtétes normál egyasztalos sng volt. Lehet hogy elég láma a kérdés de én is elég kezdő vagyok :)
Az ellenről annyit lehet tudni, hogy 70hand alapján, hogy 17/4 játszik 2.2 agresszió faktorral. Szóval elég feszes.
Table '523572049 1' 9-max Seat #3 is the button
Seat 1: hvalik69 (1580 in chips)
Seat 2: Asa (1920 in chips)
Seat 3: DaddyAnd (1205 in chips)
Seat 4: Dr.Blattella (2895 in chips)
Seat 6: padonak.by (1590 in chips)
Seat 7: Pupi791 (2035 in chips)
Seat 9: AkyLbI4 (2275 in chips)
Dr.Blattella: posts small blind 50
padonak.by: posts big blind 100
*** HOLE CARDS ***
Dealt to asa [Qs Qc]
Pupi791: calls 100
AkyLbI4: folds
hvalik69: folds
hszab: raises 110 to 210
DaddyAnd: folds
Dr.Blattella: raises 290 to 500
padonak.by: folds
Pupi791: folds
A call nálam fel sem merült bár lehet hogy nem rossz lépés majd ebben Ti megerősítetek.
A kérdésem elsősorban arra vonatkozik, hogy itt érdemes ennyi embernél ilyen zsetonmennyiségnél rátolni. Mert így utólag belegondolva szerintem a visszaemelő range leggyakrabban itt olyan lapokat tartalmazhat ahol legjobb esetben is coinflip lesz. Néha esetleg lehet nála JJ, TT, AJs amivel egy kicsit előrébb vagyunk.
Köszi előre is a válaszokat :)
Sziasztok!
Az alábbi handröl szeretném a véleményeteket kikérni. Ti mit csináltatok volna? Ez egy microtétes normál egyasztalos sng volt. Lehet hogy elég láma a kérdés de én is elég kezdő vagyok :)
Az ellenről annyit lehet tudni, hogy 70hand alapján, hogy 17/4 játszik 2.2 agresszió faktorral. Szóval elég feszes.
Table '523572049 1' 9-max Seat #3 is the button
Seat 1: hvalik69 (1580 in chips)
Seat 2: Asa (1920 in chips)
Seat 3: DaddyAnd (1205 in chips)
Seat 4: Dr.Blattella (2895 in chips)
Seat 6: padonak.by (1590 in chips)
Seat 7: Pupi791 (2035 in chips)
Seat 9: AkyLbI4 (2275 in chips)
Dr.Blattella: posts small blind 50
padonak.by: posts big blind 100
*** HOLE CARDS ***
Dealt to asa [Qs Qc]
Pupi791: calls 100
AkyLbI4: folds
hvalik69: folds
hszab: raises 110 to 210
DaddyAnd: folds
Dr.Blattella: raises 290 to 500
padonak.by: folds
Pupi791: folds
A call nálam fel sem merült bár lehet hogy nem rossz lépés majd ebben Ti megerősítetek.
A kérdésem elsősorban arra vonatkozik, hogy itt érdemes ennyi embernél ilyen zsetonmennyiségnél rátolni. Mert így utólag belegondolva szerintem a visszaemelő range leggyakrabban itt olyan lapokat tartalmazhat ahol legjobb esetben is coinflip lesz. Néha esetleg lehet nála JJ, TT, AJs amivel egy kicsit előrébb vagyunk.
Köszi előre is a válaszokat :)
No azt hiszem megvan elnézést, ezért a kis malörért de hát még kezdővagyok :D
Szóval a kérdés ugyan az :) Mit csináltatok volna?
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
Aha! Köszönöm az észrevételt. Érdekes amikor ma reggel visszanéztem tünt fel nekem is hogy milyen keveset emeltem. Ha igazán őszinte akarok lenni szerintem a játék folyamán a több asztalozásnak és a fáradságomnak köszönhetően észre sem vettem, hogy utg limpeltek. De persze ezt nem mentegetőzésnek szántam, mert ez inkább még rosszabb fénybetüntet fel :)