az előzőhz hasonló a szituáció, vagy van eltérés?
[POKERHANDREPLAYS]3149088[/POKERHANDREPLAYS]
jah, az eredeti raiselő(killertech) stealje CO-ból kb 40%, a BTn meg calling station
Ahogy Brader is írja, jelentős a különbség 35 és 15bb között. Ettől függetlenül, nálam OK a játék. Viszont két ilyen remek ellenfél ellen, még több értéket akarnék látni, ezért 3bet/call, illetőleg, megadás esetén go'n'go-t választanék. Az agro lazábban fog 4betelni, mint pusht megadni, így egy két gyengébb lapot benne hagyunk a skálájában, a CS meg mindenféle lappal gondolhatja úgy, hogy hát hamárakkor.. akkor már meg kell nézni azt a floppot, így tőle a go'n'go rész hozhat egy kis plussz value-t.
köszi :)
nekem ölég furcsa amiket irtok, mivel ellenkezik az SNG alapstratégiával, azaz nem az elején nyerünk pénzt, tök felesleges alacsony vaxinten az ilyen AQo allin.
Nézd meg mit nyersz vele: a stacked 20%át ha eldobják, ha meg megadja valamelyik, akkor 45-55% körüli equityd lesz, amit megintcsak nem akarunk korai kiesésért lejátszani, mert $EVt nézünk, és nem chip EVt.
És ha véletlen megadja Ajvel és felduplázunk? Jóleső érzés, de valójában sokra nem megyünk vele, messze még a pénz, erről szól az SNG stratégia, nem?
Az AQ pushra akkor ment "le" a wizard, ha 30%os openekre raktam őket, viszont csak nagyon alacsony 10% callra, ami messze áll a fishektől, ha már beemel a QJsel, akkor meg is adja, az "jó" lap, és játszahtunk coinflipeket korai kiesésért, szerintem nem éri meg...
Azóta nyomkodtam még, a fricirics féle TTs handet, egyszerűen nem akart lemenni 66+KQig a wizard...
A wizard elég feszesen resteellel. :)))
na, én meg papolok itt a feszületről, oszténse' tom eldobni...
Hero (QQ - Small Blind) wins - three of a kind, kings wins over two pair, kings and queens and two pair, kings and nines and two pair, kings and sevens - submitted 03-28-2011 - 14:53 pm - Poker Hand Replays
na, én meg papolok itt a feszületről, oszténse' tom eldobni...
Hero (QQ - Small Blind) wins - three of a kind, kings wins over two pair, kings and queens and two pair, kings and nines and two pair, kings and sevens - submitted 03-28-2011 - 14:53 pm - Poker Hand Replays
A wizard elég feszesen resteellel. :)))
@balage78
Hogy feszesen játszunk korai szakaszban, az nem azt jelenti, hogy nem játszunk. Nem lehet openfoldolni egy CO lopás és egy BU halott pénz ellen AQ-t. Innentől pedig a visszajátszásban van a legtöbb EV. Dollárban is, meg SNGben is EV, amire nem csak push/foldban van szükségünk. És ezt én mondom, aki mindig hangoztatja, hogy a profitunk magja a p/f-ből lesz.
Low stakes-hez meg annyit, hogy ha sok olyan ellenfél van, aki képes mindenfélével limpcallozni meg betcallozni, akkor az azt jelenti, hogy a light pushokon szűkíteni kell, de ezzel együtt a value range-dzsed lehet tágítani.
Ellentmondasz magadnak, egyik helyzetben úgy magyarázol, hogy hááát talán megad egy AJvel is, a másikban meg ott van a JQ is, mert fish.
birom amikor 11dolcsison sikerül ilyen asztaloknak összejönni: