Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG közösség topicja

mcmester
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. márc. 31. 14:42

Pre push (mellesleg 80-100 körül is rá tudnám pakolni, ha a statok mellé read is van).

Floppon is meg lehet próbálni, mert éppen elég gyengeséget mutatott a kiegészítéssel és a csekkel (De ide még inkább kell a read. Mennyiszer hív limp vagy egészítés után?)

Turn OK. Riveren nálam std fold. Mcmester érvei nekem nagyon hős szagúak. :) Ezek szerint turnon megadott a semmivel, hogy riveren kiblöffölhessen minket. Aha. Mellesleg, talán azt is megkockáztatnám, hogy több over/pot hívást látok erős lappal, mint blöffből. Ráadásul, itt még ráció is lehet a gondolatmenetbe, ha azt mondja: beteszem fullal, mert egy flush vagy kisebb full úgyis kifizet, vagy meg márt alig van zsetonja. Simán elhiszem neki. Sőt, szívesen fogadnék arra, hogy erős lap van nála.

A kiegészült FD-t nem is vettem észre. Ez más megvilágításba helyezi a szitut. Így riveren inkább fold.
Egyébként idáig is volt egy kis kételyem a flop check miatt. Ilyen magas AF mellett (ami valószínűleg a kevés handszám miatt van), nem értettem miért nem hívott bele. Ilyen száraz boardon kevés lappal adhatnánk. A mi flop hívásunk ezért sem lenne jó. Elég hiteltelen és sok magas lappal jön tovább. Plusz simán c/r-elhet is ilyen boardon bármilyen lappal.
Vmi miatt most azt mondanám full lehet nála. Ráillik a lejátszásra.

straubbazsi
Válasz mcmester kommentjére
2011. márc. 31. 15:20

A kiegészült FD-t nem is vettem észre. Ez más megvilágításba helyezi a szitut. Így riveren inkább fold.
Egyébként idáig is volt egy kis kételyem a flop check miatt. Ilyen magas AF mellett (ami valószínűleg a kevés handszám miatt van), nem értettem miért nem hívott bele. Ilyen száraz boardon kevés lappal adhatnánk. A mi flop hívásunk ezért sem lenne jó. Elég hiteltelen és sok magas lappal jön tovább. Plusz simán c/r-elhet is ilyen boardon bármilyen lappal.
Vmi miatt most azt mondanám full lehet nála. Ráillik a lejátszásra.

Teljesen egyet értek, a flop bethez speciális ellenfél kell, és sokkal többször lesz jó a passz.

rioka
2011. ápr. 1. 18:08

aki turbo sngzik (fős): ez milyen gyakori jelenség?

EV: +4 BI
valóság: -81 BI

sng-k száma: 668

Johnny Diablo
Válasz rioka kommentjére
2011. ápr. 1. 18:12

én normált játszok és azt írja EV 128$, valóság -62$ sngk száma kb 4-500. szóval ha normálon befért egy ilyen akkor turbón is ;)
ja amit elfelejtettem ide írni: 2.20$-os téten állok így

rioka
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. ápr. 1. 22:34

kösz az infót!

ferkocse
Válasz rioka kommentjére
2011. ápr. 2. 0:30

én st-t játszom, igaz nekem is csak 500 körüli a mintám.
ennyire nagy eltérés nálam nem volt eddig, csak 30 BI körüli...
-85 BI? kérdezzétek meg Bazsit :)

straubbazsi
Válasz ferkocse kommentjére
2011. ápr. 2. 0:33

-85 BI? kérdezzétek meg Bazsit :)

Az sok.

Brader
Válasz rioka kommentjére
2011. ápr. 2. 0:51

Nekem is van hasonló accountom :)

Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

trixilw
Válasz Brader kommentjére
2011. ápr. 2. 1:25

Mondjátok már el, hogy hogyan számolódik egy tournament EV-je! Mert nekem valahogy nem áll össze a kép, átlagolja egy tournament handjeinek all-in ev-it és azt hozza ki? Mert az baromira nem reális kép egy sng-hez. Vagy valami más? Azt számolja ki, hogy mennyi volt a verseny kezdetén az ev-m és azt nézi hogy ahhoz képest hol végeztem? Bár ez is hülyeség, mert ez honnan tudná?
Csak arra akarok kilyukadni, hogy handekre bontott All-in EV-n kívül más számolás nekem nagyon fura, az sng pedig nem csak arról szól.

Johnny Diablo
2011. ápr. 2. 1:28

Az sok.

fáj is hidd el! pont szintlépés előtt csúsztam le minta szél. next time :) remélem!

Élő ügyfélszolgálat