Két jó monitorral
A statom 29/24. 8.8% 3-bet, 2.2 AGF
És ezzel ezt érem el: Póker blogok / hunsilverline / SNG stakelés folytatódik, nagyon jó eredmények és amire büszke vagyok | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
A feszes póker ideje lejárt. Mondjuk ez 6-max SH turbo:D
Sziasztok!
Jelenleg a betfair-en sit&go-zok 5+0,50-es 10 fős asztalokon, de váltanék mert az esti időszakon kívül gyakorlatilag alig vannak, illetve lassan végleg kiakaszt a terem akadozása.
Mit javasoltok melyik teremben kellene folytatni?
Első körben a Full Tilt-re gondoltam, de érdekelne mi a helyzet a hősies FBI akció után?
Nem nagyon tudom elképzelni hogy lehet nyereséges egy ilyen 5/3 stratégia turbo sng-n, egyszerűen nem kapsz elégszer jó lapot, szinte mindig fel fognak zabálni a vakok, aztán lehet reménykedni, hogy felduplázol a kényszer allin-ben. Meg ugye azt a pár jó lapot se mindig a végén fogod kapni, amikor jobban kellenének. Másrészt meg ha 2BB-ből fel is duplázol, sokszor azzal se mész semmire.
Ma sikerült -75%roit hozni...
Ami itt kérdésként merült fel bennem, az az, hogy olyankor mit számol a HM EVnek, ha azért lettem bubble, mert 3-5 alkalommal is allin voltak a többiek, de senki nem esett ki, mindig odavissza mákoltak? Szóval K szerencsétlen voltam, d emivel nem én voltam allin, így nyilván semmit nem számol...
Ma így lettem 4x bubble, egy istennek sem akart kiesni senki...
Mert mióta nincsenek amcsi fishek, bizony a 11$n is 4-7 reg ül, így ma többször volt hogy 500as vakoknál még 7en ültünk 4BBvel...
6an az asztalnál 6 - 10BB között
Ez engem is fel tud idegesíteni, amikor beleülök az atomfeszes asztalba, a három - négy fish kiesik a turbo _SNG harmadik vakszintig, majd utána ott ülünk öten - hatan és várjuk a push lehetőséget, aminek sokszor az a vége, hogy 4BB stack kardozik 7BB stack ellen Q2s vs K2o szintű lapokkal.. DON -on mégjellemzőbb ez, mert már lassan mindenki úgy gondolkozik, hogy bedobja magát a győzelembe. Na ilyenkor van az, hogy pozícióból tolom a pushokat, próbálok a sok feszes mellett kicsit lazábban támadni, és szépen bubble kimákolnak valamivel.. :( Nagyon nagy mínusz profit :(
FT-en az 5.50-es az normál sng, nem turbó!
Ez engem is fel tud idegesíteni, amikor beleülök az atomfeszes asztalba, a három - négy fish kiesik a turbo _SNG harmadik vakszintig, majd utána ott ülünk öten - hatan és várjuk a push lehetőséget, aminek sokszor az a vége, hogy 4BB stack kardozik 7BB stack ellen Q2s vs K2o szintű lapokkal.. DON -on mégjellemzőbb ez, mert már lassan mindenki úgy gondolkozik, hogy bedobja magát a győzelembe. Na ilyenkor van az, hogy pozícióból tolom a pushokat, próbálok a sok feszes mellett kicsit lazábban támadni, és szépen bubble kimákolnak valamivel.. :( Nagyon nagy mínusz profit :(
Ma sikerült -75%roit hozni...
Ami itt kérdésként merült fel bennem, az az, hogy olyankor mit számol a HM EVnek, ha azért lettem bubble, mert 3-5 alkalommal is allin voltak a többiek, de senki nem esett ki, mindig odavissza mákoltak? Szóval K szerencsétlen voltam, d emivel nem én voltam allin, így nyilván semmit nem számol...
Ma így lettem 4x bubble, egy istennek sem akart kiesni senki...
Mert mióta nincsenek amcsi fishek, bizony a 11$n is 4-7 reg ül, így ma többször volt hogy 500as vakoknál még 7en ültünk 4BBvel...
Már 2 dolláron is észrevenni, hogy kevésbé akarnak kipotyogni a népek mint régebben, gondolom, akkor feljebb ez hatványozottan jelentkezik.