Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG tanuló topic

miténtudom
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. máj. 22. 7:08

Soha semmi ellen nem fogod prelop allin betenni a stacked 100% - 0% -ra, ezt felejtsd el. Ez limittől független, ilyen maga a játék. Töltsd le a pokerstove -ot és nézd meg melyik lap milyen esélyekkel indul.

Csak egy teljesen abszurd szitu: KK vs 75o 83% vs 16%, magyarul be lehet bukni. Amíg 1% esély is van, addig be tudod bukni.

Jah, és nyolcszor egymás után is be tudod bukni :)

Ebben totál nincs igazad! Nekem sikerült kihoznom a preflop 100% esélyt!!!
Van jópár ilyen szituáció, csak eléggé ritka.
Legyen ez az egyik első "feladvány", aki kitalálja az egyiket nyugodtan írja be ;)

Romsy
Válasz miténtudom kommentjére
2011. máj. 22. 7:34

Legyen ez az egyik első "feladvány", aki kitalálja az egyiket nyugodtan írja be ;)

ez érdekes story lesz

Johnny Diablo
2011. máj. 22. 8:36

"Van jópár ilyen szituáció, csak eléggé ritka."

én már ezen a mondaton is letérdeltem, a többit meg hagyjuk is!
van jópár csak ritka??? wtf? tehát olyan mint a földönkívüliek?
kíváncsivá tettél!

miténtudom
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. máj. 22. 8:40

gondolkodjatok egy kicsit :)
ha délutánig nem jön rá senki akkor megmondom a választ :)

straubbazsi
2011. máj. 22. 9:22

Tudtam en, h erdekes dolgokat fogunk itt tanulni :). Egy maximum 10 resztvevos partiban, 100/0? No f' way!

Sztem ne varj delutanig :cool:

titcar
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. máj. 22. 9:24

Tudtam en, h erdekes dolgokat fogunk itt tanulni :). Egy maximum 10 resztvevos partiban, 100/0? No f' way!

Sztem ne varj delutanig :cool:

hm azt hogy valakinek 0%a legyen azt elég izi, így egy jó hosszú session után nem látom, hogy hogyan lesz valakinek 100%a.

adunk underpárokat az elleneknek úgy hogy se setre se sorra nem tudnak javulni pl. nálunk JJ elleneknek 88 88 66 66 44 44 J2 J2 22, de akkor a flössöket nem tudjuk fogni. ha meg nem a kézbepáros módszert toljuk, akkor tudnak setre javulni.

qwertibie
2011. máj. 22. 9:24

két szalvéta ellen talán 100% esélyed van egy AA-val

Johnny Diablo
2011. máj. 22. 9:28

gondolkodjatok egy kicsit :)
ha délutánig nem jön rá senki akkor megmondom a választ :)

én spec push szituban bármilyen 2 lappal 100%-ot tudok hozni.
rád tolom és te eldobod! :D

straubbazsi
Válasz titcar kommentjére
2011. máj. 22. 9:30

hm azt hogy valakinek 0%a legyen azt elég izi, így egy jó hosszú session után nem látom, hogy hogyan lesz valakinek 100%a.

adunk underpárokat az elleneknek úgy hogy se setre se sorra nem tudnak javulni pl. nálunk JJ elleneknek 88 88 66 66 44 44 J2 J2 22, de akkor a flössöket nem tudjuk fogni. ha meg nem a kézbepáros módszert toljuk, akkor tudnak setre javulni.

Olvastam mielott atirtad, mar kezdtem merges lenni (es felvenni a micimacko pozt : ))

Ha 100, akkor dontetlen sem lehet, ugye?

titcar
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. máj. 22. 9:36

Olvastam mielott atirtad, mar kezdtem merges lenni (es felvenni a micimacko pozt : ))

Ha 100, akkor dontetlen sem lehet, ugye?

hirtelen a fordított oldalra gondoltam, jaja a splitet is fogni kell :) de rájöttem elég egyszerű megmutatni, hogy nem lehet pf 100% max 10 handed: max 2 féle színünk lehet, így a maradék 2 színből tud jönni flöss az asztalra, aminek a kivédéséhez 2*9 lapot ki kéne osztatunk mind2 színből, ami viszont csak úgy lehet, hogy az ellen mindig tud legalább drillre javulni. tehát vagy az asztalon flöss miatti splitet, vagy a drillesedést nem tudjuk fogni 9 ellenféllel.

Élő ügyfélszolgálat