Soha semmi ellen nem fogod prelop allin betenni a stacked 100% - 0% -ra, ezt felejtsd el. Ez limittől független, ilyen maga a játék. Töltsd le a pokerstove -ot és nézd meg melyik lap milyen esélyekkel indul.
Csak egy teljesen abszurd szitu: KK vs 75o 83% vs 16%, magyarul be lehet bukni. Amíg 1% esély is van, addig be tudod bukni.
Jah, és nyolcszor egymás után is be tudod bukni :)
Ebben totál nincs igazad! Nekem sikerült kihoznom a preflop 100% esélyt!!!
Van jópár ilyen szituáció, csak eléggé ritka.
Legyen ez az egyik első "feladvány", aki kitalálja az egyiket nyugodtan írja be ;)
"Van jópár ilyen szituáció, csak eléggé ritka."
én már ezen a mondaton is letérdeltem, a többit meg hagyjuk is!
van jópár csak ritka??? wtf? tehát olyan mint a földönkívüliek?
kíváncsivá tettél!
gondolkodjatok egy kicsit :)
ha délutánig nem jön rá senki akkor megmondom a választ :)
Tudtam en, h erdekes dolgokat fogunk itt tanulni :). Egy maximum 10 resztvevos partiban, 100/0? No f' way!
Sztem ne varj delutanig :cool:
Tudtam en, h erdekes dolgokat fogunk itt tanulni :). Egy maximum 10 resztvevos partiban, 100/0? No f' way!
Sztem ne varj delutanig :cool:
Ebben totál nincs igazad! Nekem sikerült kihoznom a preflop 100% esélyt!!!
Van jópár ilyen szituáció, csak eléggé ritka.
Legyen ez az egyik első "feladvány", aki kitalálja az egyiket nyugodtan írja be ;)
gondolkodjatok egy kicsit :)
ha délutánig nem jön rá senki akkor megmondom a választ :)
hm azt hogy valakinek 0%a legyen azt elég izi, így egy jó hosszú session után nem látom, hogy hogyan lesz valakinek 100%a.
adunk underpárokat az elleneknek úgy hogy se setre se sorra nem tudnak javulni pl. nálunk JJ elleneknek 88 88 66 66 44 44 J2 J2 22, de akkor a flössöket nem tudjuk fogni. ha meg nem a kézbepáros módszert toljuk, akkor tudnak setre javulni.
Olvastam mielott atirtad, mar kezdtem merges lenni (es felvenni a micimacko pozt : ))
Ha 100, akkor dontetlen sem lehet, ugye?