HMben hol lehet beállítani, hogy sng-nél külön mutassa a statokat megadott főnél pl.: 7-9főig, 6-4főig stb.
milyen oktatóvideókat ajánlotok FR sng témában?(egy másik magyar oldal videósorozatát már láttam...) Nyilván jobban örülnék ingyenes anyagnak, de ha van valami jó ár/érték arányú videó az is érdekelhet. Angol nyelv nem probléma.
Ongame 5.5$5 FR normál sng:
Hero (A7 - Button) loss - Hand Import - - submitted 10-31-2011 - 16:54 pm - Poker Hand Replays
(+60 Ante! ezt valamiért nem mutatja)
Milyen range-el raknátok be?
SB 27/17-et játszik. Nem tűnik teljesen hülyének.
BB 27/16 Fish. Bubble ben utg-ből J8o limp/call és hasonló finomságok jellemezték eddig a játékát
Olyan jól elvagyok itt ... :)
Ha esetleg valakit érdekelne sikerült hozzájutnom pár oktatóvideóhoz, FR Turbo, és 18/45 fős sng témakörben. Angol nyelvű anyag. szívesen cserélem őket más videókra...
Ongame 5.5$5 FR normál sng:
Hero (A7 - Button) loss - Hand Import - - submitted 10-31-2011 - 16:54 pm - Poker Hand Replays
(+60 Ante! ezt valamiért nem mutatja)
Milyen range-el raknátok be?
SB 27/17-et játszik. Nem tűnik teljesen hülyének.
BB 27/16 Fish. Bubble ben utg-ből J8o limp/call és hasonló finomságok jellemezték eddig a játékát
HM
Sziasztok!
Nincs valami nagy mintám kb 150db 3.50$ sng toltam le idáig.
Kb elbuktam 20 beülőt.
Az első 50 játékom után meguntam a bukásokat és ráfeküdtem a dolgokra. Megnéztem több órányi oktató videót SNG leakfindert pROXXi-éktol. És gyakoroltam az ICM trainerrel egy jó pár ezer hand-et.
Ezek után visszaültem játszani és kb 100 játékot letoltam még.
Ugyanúgy buktam a beülőket mint eddig. Ezek után Icm trainerel (mert nincs sng wizardom) megnéztem a push or fold játékomat és nem igazán volt benne hiba ami volt az se eget rengető.
A grafikonom így nézki amit Hm mutat...
Mi lehet a probléma?
Olyan jól elvagyok itt ... :)
Ha esetleg valakit érdekelne sikerült hozzájutnom pár oktatóvideóhoz, FR Turbo, és 18/45 fős sng témakörben. Angol nyelvű anyag. szívesen cserélem őket más videókra...
Sziasztok!
Mi lehet a probléma?
elsősorban a kevés játékszám... 150 db játék egyszerűen nem elég nagy minta igy következtetéseket sem lehet levonni belőle. a piros vonal sem jelent sokat mivel csak azt mutatja meg h mi lett volna az equityd hand vs hand és nem azt hogy hogy futsz range vs range (mint egy nagyobb minta esetében)
Köszönöm!
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöktől.
Straubbazsi tudnál ajánlani egy kettő videót?
És ezenfelül érdeklődni szeretnék hogy vállalsz-e még edzéseket és ha igen akkor kb mennyi óraszám az amit érdemes végig csinálni?