Hol tudom megnézni a Verification amount-ot ?
Sziasztok,
Elhatároztam nyitok egy moneybookers számlát és aktiválok hozzá egy dombornyomott Moneybookers MasterCardot.
Korábban már utaltam fel mastercardról de azt a számlát már megszüntettem (MKB-s számla). Az ahhoz szükséges verification amountot könnyű volt megtalálni mert smsbe küldték el. Viszont a mostani utalásom után (Raiffeisen) nem kaptam semmi ilyen verifaction amountot.
Hol tudom megnézni ezt az összeget ?
Enélkül nem tudok feltenni pénzt és nem küldik ki a kártyámat.
Nem tudtok segíteni ?
Jó kérdés...én sem használom mostanában az MB-t, mert ugyan a tranzakcióknál látom, hogy x forintot vontak le, de az otp netes felületén nem tudom megnézni, hogy az mennyi dollárt is jelent:D amúgy szerintem, ha bemész egy bankfiókba, ott meg tudják mondani
Nekem OTP-s van és asszem a hátoldalon az aláírásod után van. Remélem nem tévesztem össze vmivel, 3 számjegy ha jól gondolom.
Nem hufban kell véletlenül megadnod az összeget?
eredeti utalás USD összegét nem nagyon szokták megmondani a bankok.
Szerk.: amúgy azért is lenne érdekes ha megmondanák, mert van egy erős gyanúm, hogy ők már euróban látják az összeget.
Én OTP-s számlához csatoltam az MB-t, é s e a netes felületen, se a bankfiókban nem tudták megmondani, hogy mennyi $- volt, csak a HUF-t.
Aztán ha jól emlékszem a havi postázott számlakivonaton szerepelt csak az összeg.
Nekem OTP-be simán megmondták hány € volt. Be kell menni bankba, egyébként később smsbe is megkaptam. Asszem feltüntetik a megjegyzeseknel.
Szia.
Nekem is Raffis számlám van,és online a Direktnetben 1böl megtudtam nézni.
Csináld meg és nem lesz gond
Nekem is ez a bajom, smsben csak annyi jott, hogy mennyi forintot vontak le....
Raadasul szopoagra tettem magam, elotte veletlenul "non-gaming" celre sikerult beutalni, de ez azt eredmenyezte, hogy meg masik moneybooker usernek se tudom a let elkuldeni... Mit tudok vele csinalni? Valami mod van ra, hogy megis csak beutalhassam pokerezni, vagy akar csak masik felhasznalonak... mar az is eleg lenne...
Ha írsz a support-nak biztosan segítenek.Nekem is ez volt,leírtam,hogy mi a probléma,és,ha kell valamilyen más módon erősíteném meg a számlám.