Most már kikértem, de akkor legközelebb úgy kérem ki. A gondom az hogy még nem érkezett meg a pénz, pedig maximum 5 munkanap alatt meg kellene érkeznie.
Köszönöm a gyors válaszodat. Ha 2-5 munkanap a banki átutalás, miért nem érkezett még meg a pénz? Ma fog lejárni az 5 nap. Megbízható a Skrill?
Éppen most kaptam egy üzenetet hogy a kifizetés úton van.
Ezt írták: TO REPLY YOU MUST LOGIN TO YOUR SKRILL ACCOUNT AND SEND US A MESSAGE
VIA OUR SUPPORT CENTRE.
Mit jelent ez? Mit kell csinálnom?
Halihó, biztosan érkezett már kérdés és válasz is erre,de egyszerűen nem dob ki találatot a kereső...
Milyen (bank/takarékszövetkezet)ATM-ből érdemes levenni a pénzt? illetve konverzióval vagy konverzió nélkül?
Nekem anno a zirci takarék nagyon szimpatikus volt, jól váltott és nem kérdezett rá a konverzióra.
Ha jól tudom konverzió nélkül a szolgáltató váltja (skrill) konverzióval pedig a bank.
Előre is köszi a válaszokat.
Legyen EUR-s devizás kártyád és EUR ATM-ből vedd fel a pénzt, majd vhol középárfolyamon váltsd át. Ezzel buksz a legkevesebbet. Pesten több OTP-s EUR ATM van, Ferihegyen is egy, nézz utána
skrill+neteller, egyértelmű ha eurós számlám van akkor eurós atm a legjobb, de mi van ha $os a számlám? akkor levenni éri meg ATM forintot vagy eurót? illetve $ ban adjam meg a terhelést vagy forintban ha kérdezi? egyértelmű hogy a fee ellenére a kártyás vásárlással járok legrosszabbul eddigi számolásaim alapján, szóval mindenképp ha $os vagyok ATM a legjobb viszont a terhelést nem tudom? továbbá 3 fajta ATM próbáltam eddig, MKB, OTP és ERSTE és eddig az OTPnél jöttem ki kb legjobban de még úgy is feevel együtt kb 9-10 forintot buktam dolláronként :S
Pesten több OTP-s EUR ATM van, Ferihegyen is egy, nézz utána
Van EURs automata Ferihegyen a beérkező terminál részen keresd. :)
Tudok €-t váltani Budapesten akit érdekel. Aktuális árfolyam -3Ft. Kezelési költség nélkül.
Van EURs automata Ferihegyen a beérkező terminál részen keresd. :)