Póker Fórum Archívum > Skrill > új bankkártya VISA helyett MASTERCARD - Skrill be- és kifizetés

csabesz1207
2020. nov. 28. 0:24

új bankkártya VISA helyett MASTERCARD - Skrill be- és kifizetés

Sziasztok!

Raiffiesen banknál van számlám, amihez anno egy VISA classic dombornyomott kártyát kértem. Ugye néhány évente új kártyát szoktak küldeni és most VISA helyett MASTERCARD-ot küldtek, mert megszüntették a banknál a VISA kártyát.
A gondom az, hogy ezzel az új kártyával, ami MASTERCARD, mikor depositolok a Skrill számlámra, nem lehet kiválasztani a gambling opciót és így hiába rakok pénzt a Skrill számlára, azt onnan nem tudom tovább befizetni pokeres vagy sportfogadós oldalakra. Ez korábban a VISA kártyával működött, ki tudtam választani, hogy gambling és tudtam Skrillről fizetni mindenhova.
Kifizetésnél is gond van. MASTERCARD-ra nem tudok kifizetni a Skrillről, csak a Bank accounts opcióval tudok kifizetni. VISA kártyára simán tudtam kifizetni.
Valaki tud segíteni, hogy mi lehet a gond?

ivanesz
Válasz csabesz1207 kommentjére
2020. nov. 28. 15:00

Vegyél criptovalutát,majd mindjárt add is el.Utánna megy a gambling.Rendelj egy skrill kártyát és kiveszed a falból a pénzt,vagy levásárolod.

Kisvitéz
Válasz ivanesz kommentjére
2020. nov. 28. 15:43

Az nem jó nekem nem engedte utána se! Lehet Visa Classic Gold kártyát kérni mastercard helyett 2szer olyan drága, vagy CiIB bankhoz átmész és ott igényelsz sima Visa Classicot.

Élő ügyfélszolgálat