Bet turn!
Egy ilyen játékos talán AQs AKs-al nem 4betel, szerintem AA vagy KK. Bet turn, szerintem.
All-in mennék.
Full HH
(0.50|1.00 No Limit - Cash Game) Real Money
- sarahsahara sitting in seat 1 with $229.64
- Godmode79 sitting in seat 2 with $194.53 [Dealer]
- mondoman9b sitting in seat 3 with $50.18
- Pimparello sitting in seat 4 with $107.65
- flowing1 sitting in seat 5 with $75.20
- TheDix sitting in seat 6 with $162.43
mondoman9b posted the small blind - $0.50
Pimparello posted the big blind - $1.00
** Dealing card to Godmode79: :Qh:, :Qc:
flowing1 called - $1.00
TheDix folded
sarahsahara raised - $4.00
Godmode79 raised - $15.00
mondoman9b folded
Pimparello folded
flowing1 folded
sarahsahara raised - $41.00
Godmode79 called - $26.00
** Dealing the flop: :2s:, :Qd:, :Js: (84$)
sarahsahara bet - $51.00
Godmode79 called - $51.00
** Dealing the turn: :4s: (186$)
sarahsahara checked
Nem az a lap volt, amit latni szerettem volna, de ugy voltam vele a checkje utan, hogy ezutan viszont mar tenyleg nagy a pot, ugyhogy push...
Godmode79 went all-in - $102.53
Ezt kovetoen o kert idot, majd kb 30mp utan beirtam neki a chatbe, hogy KK a szinbol, erre o rogton irta, hogy dehogyis, az nem lehet, QQ van nalam. Erre kerdeztem, hogy neki milye van, irta, hogy AA... Az egesz asztal megbolondult egyebkent ennel a handnel, a chatben repkedtek a call, meg a big pot szavak, aztan vegulis a srac meghozta a donteset:
sarahsahara folded
Godmode79 wins $286.03 from the main pot
S a legneccesebb az egeszben az volt, hogy aki nezte az utolso videomat, az tudhatja, hogy van egy olyan dolog a Microgamingen, amit ha beallitassz, akkor megmutatja, hogy mi lett volna az utolso lap... Szerintetek mi volt?
:Ad:
Mit gondoltok a parti megjatszasarol? mennyire volt rossz/hatareset a flop jatekom? Milyen volt az o jateka? A PF idokeressel ugy erzem, hogy nagyon elarultam a lapomat, merthat mivel fogsz gondolkozni ES csak megadni, nem visszatolni? Flop utan meg egyertelmuve valt, hogy ha akkor visszatolom, akkor szerintem nem adja meg overparral, tul sok penzunk volt mindkettonknek hozza... 100BB szerintem siman ratolt volna, ha az all-int jelentett volna neki...
Milyen lappal adhatta volna meg a nyitasomat a turnnel, ha eljatszunk a gondolattal, hogy lehetett volna nala egy :As: vagy :Ks:? Pot odds kicsit alulrol 3:1-hez, az nem olyan jo neki, de ha valaki szeret huzni, akkor nagyon nagyot szakithat... :p
Mit gondoltok a parti megjatszasarol? mennyire volt rossz/hatareset a flop jatekom? Milyen volt az o jateka? A PF idokeressel ugy erzem, hogy nagyon elarultam a lapomat, merthat mivel fogsz gondolkozni ES csak megadni, nem visszatolni? Flop utan meg egyertelmuve valt, hogy ha akkor visszatolom, akkor szerintem nem adja meg overparral, tul sok penzunk volt mindkettonknek hozza... 100BB szerintem siman ratolt volna, ha az all-int jelentett volna neki...
egy sima call méginkább elárulja a lapodat...(valjuk meg, azért az elég gyanús...).