599.handed van v.mi note? read?
ha callol ekkora 3betet akkor tetszik, std kicsit kisebb lenne.
kicsit xar hogy utg range ellen van a party, de eléggé lazának tűnik onnan is, illetve turn ch rr.e is volt már :)
Yiirsh+1.
nekem a betsize kb sehol sem tetszik, sem pre, sem flopon. én mindenhol kisebbet hívnék, és 3 utcára rendezkednék be. abban az esetben pedig turn bet/f.
itt sem látom rózsásan a helyzetet, hiába kell csak 22% a bet/c-hoz, szerintem fd-vel nem fog pusholni, mint ahogy kisebb párral sem!
599.handed van v.mi note? read?
ha callol ekkora 3betet akkor tetszik, std kicsit kisebb lenne.
kicsit xar hogy utg range ellen van a party, de eléggé lazának tűnik onnan is, illetve turn ch rr.e is volt már :)
Yiirsh+1.
Most akkor mi a std. everyone? Emel 2bb-t IP hero 6ig visssza, OOP meg 7v8ig? Ha sokat dobál, ha nem?
Vagy emelünk $9-ig, ami 4,5x-es IP (nekem itt ellene ez jobban is tetszik, mer alig dobál).
Kicsit ebben ellentétes vélemények születnek.
Tulajdonképpen hogy cooler-e vagy sem, ezen töprengtem hogy ráfoghatom-e erre a szitura. Ezért postoltam. Erre lettem volna kíváncsi.
Az én elképzelésem a pot közeli bet sizeok a magas WTSD miatt és a sok egyéb draw illetve Jx-ek miatt, amivel turnon közel allin helyzetbe hozom az ellent. Turnon beteltem közel potot, amire visszatolta a maradékot :Ah::Kh:-al.
De érdekes a felvetés a kisebb betsizeok és turn bet fold helyzetet tekintve.
Ugyanakkor épp emiatt nem tudom hogy ráhúzhatom-e hogy cooler.
Az én elképzelésem a pot közeli bet sizeok a magas WTSD miatt és a sok egyéb draw illetve Jx-ek miatt, amivel turnon közel allin helyzetbe hozom az ellent. Turnon beteltem közel potot, amire visszatolta a maradékot :Ah::Kh:-al.
3bet kasszában a fish OP ellen színt floppolt...nálam ez sima cooler. De a jó oldalán ülsz, szal vissza lehet nyerni. :)
ha kisebb a 3bet, 3 utcán kerül be a lóvé, illetve van tér a dobásra, esetleges blöffökre, ha nem csak prémiummal 3beteld IP.
ha nagyobb a 3bet és nagyobbak a betek, akkor viszont turn push, és nem kell gondolkodni, csak szerintem ebben az esetben többször fizetjük ki mi a jobb lapját mint Ő a miénket!
hero bet?!
jó a bet/fold. tök széles a call range az alacsony fold to 3bet miatt. turnön nem szeret dobálni ezért ott mindenképpen betelnék valueból. nem hiszem h lesz elég semiblöff a srácnál, hogy jó legyen a bet/call.