Godmode
Válasz Skiboy kommentjére
2008. márc. 8. 3:50

lattalak egyebkent a pokerhostos versenyen... Nyilvan neked sem szoltak, hogy automatikusan regisztraltak ra... ;)
Milyen limiten nyomod itt microgamingen, nem lattalak meg sehol jatszani, pedig az 1000-seket is checkelem... :D

Skiboy
Válasz Godmode kommentjére
2008. márc. 8. 3:56

lattalak egyebkent a pokerhostos versenyen... Nyilvan neked sem szoltak, hogy automatikusan regisztraltak ra... ;)

Milyen verseny? Erről teljesen lemaradtam.

Milyen limiten nyomod itt microgamingen, nem lattalak meg sehol jatszani, pedig az 1000-seket is checkelem... :D

Egyelőre NL50-en tesztelem a szoftvert és a játékosokat, jó néhány éve nem játszottam már itt.

Godmode
Válasz Skiboy kommentjére
2008. márc. 8. 4:04

Milyen verseny? Erről teljesen lemaradtam.

1-en volt egy freeroll, WSOP packot lehetett nyerni... en is csak onnan tudom, hogy pont akkor kezdtem beallitgatni a szoftvert, 1 asztalon jatszottam, majd feldobta a versenyt... jo sokan voltunk, ennek a 2/3-a sit outos volt, ugyhogy sikerult jo helyezesre becsusznom, bar a nyeremeny "winner takes all" volt... :o

Egyelőre NL50-en tesztelem a szoftvert és a játékosokat, jó néhány éve nem játszottam már itt.

100NL lesz majd a fo limited? vagy esetleg feljebb? Bar mondjuk ezt a bonuszt szerintem 100NL-en a leg +EV-sebb...

Élő ügyfélszolgálat