3 bet pot turnun 1 lapos sorhúzó pározódott boardon
SB: $49.00
Hero (BB): $51.77
UTG: $72.42
CO: $19.97
BTN: $95.31
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with A of diamonds Q of diamonds
2 folds, BTN raises to $1.43, 1 fold, Hero raises to $4.54, BTN calls $3.11
Flop: ($9.33) 9 of hearts J of diamonds J of clubs (2 players)
Hero bets $5.00, BTN calls $5
Turn: ($19.33) T of clubs (2 players)
Ellenfél 50 es stealel dolgozik amihez 16 os 4 bet társul ugyhogy 5 bet all in akartam menni, de callolt (50% ban dob restealra). 3 bet potban 43% ban dob C betre. Mi legyen turnun, ha valamijen módon látunk rivert mi legyen különböző rivereken ?
Az a 16-os 4bet gondolom 6-ból egyet jelent, szóval teljesen irreleváns. Az 5betallint szerintem NL30-on felejtsd el AQ-val, nem 4betelnek elég lightan hozzá. Turn nálam c/f, nem látok egy lapot sem ami dobna, és semmi implied odds nincs a javunkra. A flop cbet is csak arra jó, hogy balanszoljuk a range-ünk, mert ott sem nagyon látok FE-t.
Az a 16-os 4bet gondolom 6-ból egyet jelent, szóval teljesen irreleváns. Az 5betallint szerintem NL30-on felejtsd el AQ-val, nem 4betelnek elég lightan hozzá. Turn nálam c/f, nem látok egy lapot sem ami dobna, és semmi implied odds nincs a javunkra. A flop cbet is csak arra jó, hogy balanszoljuk a range-ünk, mert ott sem nagyon látok FE-t.
Igazából my bad, egyszerre gondolkodtam ezen meg egy 30-as handen, emiatt a kavarodás, pedig egyértelmű volt hogy 50-en vagyunk itt:)
egyetértek, annyival módosítva, hogy ez NL50, de az 5bet AI elég light lenne még ott!
ui: a topic címbe írd be a limitet is legközelebb, illetve használj valami konvertert, hogy átláthatóbb legyen pls;)
mennyi hand van róla összesen? ahhoz, hogy egy 4bet stat rendesen beálljon rengeteg leosztásra van szükség. ha jól értem eddig 43szor 3betelték s arra 7szer 4betelt, ez nem jelent olyan sokat, max annyit, hogy jól jött neki a zsuga.
egyébként szerintem, bár én csak 30on játszok, ha egy sok hand alapján sok blöff 4bettel (főleg reastel szitukban) játszó playa ellen 3betelünk ilyen szituban AQsel, akkor tényleg jobb 5bet all in menni mint dobni a 4betre, mert amúgy csak pénzt égetnénk a 3bettel. viszont ezzel főleg varianciát növelünk, tehát ilyen esetben lehet jobb, ha eleve nem is 3betelünk.