3bet pot IP as PFR river döntés
Akinek van kedve elemezni, agyalni kicsit, annak rakok be egy-két handet ami érdekes lehet.
SB: $78.82 (78.8 bb)
Hero (BB): $143.34 (143.3 bb)
MP: $27.40 (27.4 bb)
CO: $173.53 (173.5 bb)
BTN: $100 (100 bb)
Preflop: Hero is BB with A Q
3 folds, SB raises to $3, Hero raises to $9, SB calls $6
Flop: ($18) A T 6 (2 players)
SB checks, Hero bets $6, SB calls $6
Turn: ($30) 3 (2 players)
SB checks, Hero bets $15, SB calls $15
River: ($60) 2 (2 players)
SB bets $35.16, [color="grey"]
Az ellenfél 500 hand alapján 35/25/13 (egyéb statot nem nagyon van értelme nézni ekkora mintán).
River döntés?
Riveren mi a call rangetek alja és mi a push rangetek alja?
Milyen ranget teszünk a kezébe?
Hát ez eléggé trükkös játék így, de jó mozdulat tőle, hisz tudja hogy itt az ász párt úgyis mögé passzolnád, így tudna csak értéket nyerni tőled, illetve a besült húzóival is csak így tud dobásra kényszeríteni. Én azért adnám meg, mert statok alapján elég aggro és talán kész kézzel megemelt volna turnön.
River döntés?
Riveren mi a call rangetek alja és mi a push rangetek alja?
Milyen ranget teszünk a kezébe?
Szerintem ez A2, eztért dobnám.
Besult Draw probléma, viszont 3betet inkabb suited lapokkal callolunk. Nalam ez flop check es 2 utca call! QK KJ fd illet Ax pair + fd bet
és ha CB-eltem flop 33-alEzzel pre 3bet?
Ezzel pre 3bet?
Biztos nincs benne 3 utca value, ezért flop cbet, turn check, akkor riveren lesz egy szélesebb range több blöffel, meg blöffcatchel. River meg call vagy bet, ha checkel. Így alacsonyan tartanám a kasszát + gyengébb lapot reppelnék, ami river value.
Riveren valószínűleg meglesz a ~27% a callra.
Mivel ismeretlen tört stackes játékos elég nehéz itt megmondani mi az a range amivel a 48as stackjéből 35-t donkol. Szvsz általánosságban ez gyakran value line erősebb kézzel.
Lehet azt is találgatni, hogy nem inkább valami 1/3 körüli/alatti size-t használna rosszabb Ax-el.
Ha nincsenek idevágó statok/noteok akkor itt csak találgatni fogunk.
Biztos nincs benne 3 utca value, ezért flop cbet, turn check, akkor riveren lesz egy szélesebb range több blöffel, meg blöffcatchel. River meg call vagy bet, ha checkel. Így alacsonyan tartanám a kasszát + gyengébb lapot reppelnék, ami river value.
Riveren valószínűleg meglesz a ~27% a callra.