3bet pot Ip as PFR rossz riveren
Poker Stars, $0.50/$1 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
SB: $69.90 (69.9 bb)
BB: $22.17 (22.2 bb)
UTG: $145.42 (145.4 bb)
Hero (MP): $130.26 (130.3 bb)
CO: $121.56 (121.6 bb)
BTN: $99.38 (99.4 bb)
Preflop: Hero is MP with T J
UTG raises to $3, Hero raises to $8.50, 4 folds, UTG calls $5.50
Flop: ($18.50) 2 9
6
(2 players)
UTG checks, Hero bets $5.27, UTG calls $5.27
Turn: ($29.04) 9 (2 players)
UTG checks, Hero bets $12.50, UTG calls $12.50
River: ($54.04) 9 (2 players)
UTG bets $16
Az ellenfél 130 hand alapján 47/29/4.
Riveren megadnátok ezt a betet vagy forduljunk blöffbe?
Szintén érdekel mi a leggyengébb callotok itt és honnan gondoljátok érdemesnek pusholni?
Mit gondoltok a flop-turn gay-sizingról?
Az ellenfél 130 hand alapján 47/29/4.
Riveren megadnátok ezt a betet vagy forduljunk blöffbe?
Szintén érdekel mi a leggyengébb callotok itt és honnan gondoljátok érdemesnek pusholni?
Mit gondoltok a flop-turn gay-sizingról?
Miért lettek a Buytherest kommentek/elemzés törölve?;o
Miért lettek a Buytherest kommentek/elemzés törölve?;o
lol semmi nem volt benne, ez szanalmas
banoster majd visszallitja, gondolom vmelyik fogyatekosabb modi torolte
talan call vagy fold . Call fele húzok , viszont a sizing nagyon nem tetszik. Sztem oda lehet neki csavarni 70%-os betziseal
Szerintem ez flop előtt lett elhibázva.
Ezzel a lappal szeretnénk olcsón sok flopot megnézni, mert nagyon sok féle képpen lehet sorunk, vagy színünk, vagy húzónk.
És akkor elkezdeni bepakolni a pénzt, ha erősödtünk.
Ha emelnek mögöttünk, akkor is tudjuk adni.
River call. Nem is hívtuk túl a lapunkat, ekkora potban szerintem nem dobhatunk színt.
Hát én BB stackje miatt pre dobtam volna, de ha ő nincs akkor teljesen jó a 3bet, 4-en beszélnek mögöttünk, sokszor leszünk squeezebe, inkább dobnám, mint, hogy flateljem :) Postflop nem jó nekünk ha az összes Axs benne van az utg range-ben.
Ezt kifejezetten nagy size-al kellett volna lőni floppon és turnon is, úgyse fogja eldobni az overpárokat, 9-est, meg a kőr A-t K-t vagy Q-t, akkor meg már mehet a max value, ezeket a nem nut flössöket ki kell fizettetni, nem jó ha csak nagyobb ellen kerül be mindig.
Riveren foldra hajlok.
Hát én BB stackje miatt pre dobtam volna, de ha ő nincs akkor teljesen jó a 3bet, 4-en beszélnek mögöttünk, sokszor leszünk squeezebe, inkább dobnám, mint, hogy flateljem :)
Ezt kifejezetten nagy size-al kellett volna lőni floppon és turnon is, úgyse fogja eldobni az overpárokat, 9-est, meg a kőr A-t K-t vagy Q-t, akkor meg már mehet a max value, ezeket a nem nut flössöket ki kell fizettetni, nem jó ha csak nagyobb ellen kerül be mindig.
Riveren foldra hajlok.