50NL: elso nap
szepjoreggelt!
tegnap godmode felugyeletevel felmentem nl50-re es van egy hand ami miatt rossz erzesem van. otletek, tanacsok?
az ellenfel 25 hand utan a kovetkezo 20/0/1 nem tunt hulyenek de egy korabbi partyban T6o-val mutatott egy riveres ketpart. floppon nem ereztem magam rosszul lehet itt AQ KK KQ esetleg egy JJ is. eppen ezert nyitottam turn-on is ez value? vagy potkontrollt kellett volna OOP es ch/c ch/c? ugy is bekerult volna a penzem. ti hogy csinalnatok?
FullTiltPoker Game #4272346092: Table Ken (6 max) - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 16:06:02 ET - 2007/11/23
Seat 1: Arya S ($28.20)
Seat 2: Ex Belar-JF ($52.75)
Seat 3: INeedYourStack ($76.55)
Seat 4: DDiddyBiz ($72.80)
Seat 5: clemdudu ($15), is sitting out
Seat 6: BnanaThief ($67.75)
Ex Belar-JF posts the small blind of $0.25
INeedYourStack posts the big blind of $0.50
The button is in seat #1
*** HOLE CARDS ***
Dealt to INeedYourStack [:As: :Ad:]
DDiddyBiz calls $0.50
BnanaThief folds
Arya S calls $0.50
clemdudu has returned
Ex Belar-JF calls $0.25
INeedYourStack raises to $3
DDiddyBiz calls $2.50
Arya S calls $2.50
Ex Belar-JF calls $2.50
*** FLOP *** [:5h: :Qs: :2d:]
Ex Belar-JF checks
INeedYourStack bets $9
DDiddyBiz calls $9
Arya S folds
Ex Belar-JF adds $0.25
Ex Belar-JF folds
*** TURN *** [:5h: :Qs: :2d:] [:6s:]
INeedYourStack has 15 seconds left to act
INeedYourStack bets $25
DDiddyBiz calls $25
*** RIVER *** [:5h: :Qs: :2d:] [:2s:]
INeedYourStack has 15 seconds left to act
INeedYourStack bets $39.55, and is all in
DDiddyBiz calls $35.80, and is all in
Uncalled bet of $3.75 returned to INeedYourStack
*** SHOW DOWN ***
INeedYourStack shows [:As: :Ad:] two pair, Aces and Twos
DDiddyBiz shows [:Qd: :Qs:] a full house, Queens full of Twos
DDiddyBiz wins the pot ($148.60) with a full house, Queens full of Twos
volt egy kerdeses partim ellenfel 25$el indult ismeretlen dealerbol emel QQ-val 3betelem, amire o 4bet vagyis mar 15t betolt az eredeti 25bol. itt en allin vittem es mutat AA. le kellett volna allnom, vagy fel stackert pf vallahato az allin QQval?
A flop nagyon száraz, draw egyáltalán nincs.
Miért emelsz pot felett, majd a turnon megint potot? Ezzel elriasztod azokat a lapokat amiket meg tudsz verni és csak a setek maradnak játékban.
A flop nagyon száraz, draw egyáltalán nincs.
Miért emelsz pot felett, majd a turnon megint potot? Ezzel elriasztod azokat a lapokat amiket meg tudsz verni és csak a setek maradnak játékban.
Az ilyen partik mindig olyan neccesek, ahol hárman adják a perflop emelésünk, majd egyikük a flop c-bet-et is. Főleg úgy, hogy még mögöttünk is ül, így esélyünk sincs a pot kontrollra a jobb lapok ellen.
Nem akarom azt mondani, hogy tudom mi a tökéletes játék. Mindenesetre, ha én játszom ezt a partit, mivel nincs draw a turn-ön fél pot körül hívok és bízok egy river check/check-ben. A rosszabb lapokat jó eséllyel elpasszolja mögöttünk a riveren.
Mégiscsak 150BB-vel ülünk ott mindketten. A játékunk alapján sejtheti, hogy AA-KK, AQ típusú lapunk van többnyire. Kevesen mernek a riveren pusztán egy Q weak kicker típusú lappal ránkhívni. Az ilyen lapokkal inkább a free showdown-t választják. Remélhetőleg az AQ-t is elpasszolja mögöttünk. :)
Ha mégis hív a riveren, akkor valszeg dobnám. Úgyanígy az esetleges turn reraise-re.
Floppnal 12 a pot abba nyitottam 9et. utana viszont oop ch/f-ot kene jatszanom AA-val?! te hogy jatszanad?
A turnön ch/f szóba se jön?
Én arra gondolok, h AQ-val csak nem akar annyira erősködni, ő is inkább potkontrollért menne, nem?
Ha pedig ch-kel ő is utánunk, akkor vulebet river.
Ez nagyon rossza lejátszás lenne?
A turnön ch/f szóba se jön?
Én arra gondolok, h AQ-val csak nem akar annyira erősködni, ő is inkább potkontrollért menne, nem?
Ha pedig ch-kel ő is utánunk, akkor vulebet river.
Ez nagyon rossza lejátszás lenne?
koszi ez a fel pot turnon tetszik, mostantol alkalmazom :)