55 set deep, lehetett volna többet nyerni?
$0.25/$0.5 No Limit Holdem
9 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG Hero ($98.75)
UTG+1 winpu ($9.25)
MP1 feratbabo ($32.70)
MP2 23TIGRE23 ($45.53)
MP3 ElJonoGrande ($103.30)
CO juanrito ($48.60)
BTN liMbo.tiMbo ($49.25)
SB Carlos309 ($47.75)
BB balbino57 ($84.70)
Pre-flop: ($0.75, 9 players) Hero is UTG
[color:#B93238]Hero calls $0.50[/color], 1 fold, [color:#B93238]feratbabo calls $0.50[/color], 1 fold, [color:#272BA6]ElJonoGrande raises to $2.75[/color], 4 folds, [color:#B93238]Hero calls $2.25[/color], [color:#B93238]feratbabo calls $2.25[/color]
Flop: ($9, 3 players)
Hero checks, feratbabo checks, [color:#272BA6]ElJonoGrande bets $5[/color], [color:#272BA6]Hero raises to $12[/color], feratbabo folds, [color:#B93238]ElJonoGrande calls $7[/color]
Turn: ($33, 2 players)
[color:#272BA6]Hero bets $22[/color], ElJonoGrande folds
Final Pot: $55
Hero wins $53.35 ( won +$16.60 )
feratbabo lost -$2.75
ElJonoGrande lost -$14.75
nah nagy nehezen sikerült valami értelmes formára konvertálni :)
ellen:
15/3/1.7
af: 2.1 agg freq: 30% cbet 81%
Szerintem érdemesebb ilyen flopba beledonkolni 2 ellenfél ellen.
c/r az ilyen passzív ellenfelet nagyon elrémiszti, ez inkább egy agresszívabb ellenfél ellen jó szerintem, aki képes blöffre tenni.
igen én is akartam írni,elég dry a board ahhoz,hogy itt ck\callt . a ck\raise manapság (főleg két emberbe!) mindent elárul a lapodról...
a másik meg
1. sztem nézd a raise donk bet %-ot sok reg. \meg énis :)\ a donk betek 80% any2val ráemel, így ha esetleg totál air handje van abból is több valuet szedsz ki + turnon még beléblöffölhet stb stb.
2.off: weaktighton a FLopTurnRiver formátum hibátlan a fórumra.
check/raise dry flopon nagyon polarizálja a rangedet, vagy set vagy bluff.
két ellenfél ellen jobban a set felé megy a csúszka, szóval check/call.
donkbet ugyanezért rossz! csak set v. blöff lehet nálad donkbet után, top párral ugye elég gyenge játék.
szóval check/call, aztán turnon ahogy tetszik, csak kerüljön be a pénz riveren.
2 ellenfélnél még én se emelek rá blöffből a donkbetre...
fish ellen persze jó a c/rai de ez inkább weak/tight figura...
ch/c nekem azért nem tetszik, mert egy ilyen passzívabb figura könnyen csekkelheti a turnt, riveren pedig nem fog pénzt betenni.
ch/c nekem azért nem tetszik, mert egy ilyen passzívabb figura könnyen csekkelheti a turnt, riveren pedig nem fog pénzt betenni.
most kétszer beírtátok ugyanazt mint előtte, és az én szempontjaimat figyelembe se vettétek.
ilyen dry flopon bármit csinálunk, eláruljuk a lapunkat, amivel kizárjuk azt, hogy később bekerüljön az összes pénz (hacsak nem nagyobb setje van). míg c/c után még adunk egy lehetőséget erre. ennyi. amit ti mondtatok paradoxon, hiszen c/rai után itt 90%-ban set van nálunk egyértelműen, és ezt ő is tudja (mert nem fish, hanem egy weak nit, látszik a statjaiból), ergó nem fizet ki minket turnon se riveren, bárhogy próbálkozunk, hiába egy pár dolcsival nagyobb a pot.
(ugyhogy most én is beírtam még egyszer ugyanazt mint az előbb:D)