Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > €100NL Full Ring: river valuebet?

R1per2
2009. jan. 6. 1:46

€100NL Full Ring: river valuebet?

Poker hand played on Microgaming with an unknown potsize - Pokerhand.org
Seat 1: stimme38 ($174.54)
Posts small blind $0.5
Seat 2: sereni ($115.68)
Posts big blind $1
Seat 4: HERO ($105.50)
Seat 5: lologan ($99)
Seat 6: c.a.m ($113.15)
Seat 7: KIZ_amp_Lozi ($17)
Seat 8: RossTom ($93.78)
Seat 9: Agapeto ($100)
Seat 10: Limejuice ($145.20)
Dealt to HERO
Image Image

Check odds
Preflop: (Pot: $1.50)

FOLD lologan
FOLD c.a.m
FOLD KIZ_amp_Lozi
FOLD RossTom
FOLD Agapeto
FOLD Limejuice
FOLD stimme38
CALL sereni, $.50
RAISE HERO, to $3
CALL sereni, $3

Check odds
Flop: (Pot: $7.50)

Image Image Image
BET HERO, $6
CALL sereni, $6

Check odds
Turn: (Pot: $19.50)

Image Image Image Image
BET HERO, $12
CALL sereni, $12

River: (Pot: $43.50)

Image Image Image Image Image

A kérdés az, mennyire jó nekünk ez a river. Ellenfelem 70/2-es fish, nem sokat tudok róla, csak azt, hogy sokat limpcallok és adja meg a vbeteket.

Mi a jó river játék? Ha gyenge, a második ászt látván úgyis dobja a lapját (busted drawwal mondjuk). Erősebb ásszal szénné ver, gyengébbtől valuet nyerhetünk.

Bet/call? Hátha túljátssza a gyenge ászát?
Bet/fold? Ha visszaemel biztos verve vagyunk?
Check/call? Mekkora nyitást adhatunk meg?

bojanika
Válasz R1per2 kommentjére
2009. jan. 6. 2:09

Sztem check/call.
Túl sok lap ver. A gyengébb ászos kezek közül is ver pl mingyá 3.
Adjunk egy esélyt a blöffnek, meg sok olyan erősebb kéz lesz, amit elcsekkol, így sd-hez jutunk.
30$-ig tuti adnám, de ez pillanatnyi elmeállapottól is függ. Néha adnék többet is, néha meg ennyit sem.

kanrich_
Válasz bojanika kommentjére
2009. jan. 6. 3:51

Tele a board draw lappal, ellenfeled egy gyenge fish, miért csak $12-őt hívsz egy fish ellen a turn-ön? A cél az, hogy itt fizessen a húzólapokkal, illetve fizessen a gyengébb ászokkal (egy ilyen simán megteszi azt).

A river nálam bet/call, egy ilyen ellenfél ellen nem szórakozok ász terc bubi kickerrel szerintem sokkal többször erősebb, mint az ő lapja, és fizetni is fog gyengébb ászokkal. Ha meg visszaemel, ezt el nem dobom ellene az tuti, mert szerintem bármelyik AX lappal megőrülhet (és már pot commited vagyok).

R1per2
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. jan. 6. 7:32

9T-el már kiegészült a drawja, flushhúzóval pedig nincs meg az oddsa, csak ha kifizetem riveren. Ugyanígy ha setet floppolt is gondban vagyok.
Túl félős a játékom? Ha jobb nálam, akkor ez cooler? Mi változik a szituáció egy blank riverrel, ami nem segít nekem?

titcar
Válasz R1per2 kommentjére
2009. jan. 6. 7:38

én ezt betelném egy 70/2 ellen, gyakorlatilag bármi lehet nála, nem kell egyből belelátni, hogy verve vagyunk, csak mert jön velünk. persze ha az egyéb statokról is van valami infó, akkor ezt lehet hogy megerősítik/cáfolják.

Élő ügyfélszolgálat