9-es set egyszínű flopon
Cake NL50 ellenfélről nincs info
Hand #1414011418000593: Pebble Beach 11418
Seat 1: ruthlessboi5 (81,75 in chips)
Seat 2: Tanger rine (45,10 in chips)
Seat 5: soybeankilla (31,60 in chips)
Seat 6: buktar (86,23 in chips)
Seat 7: kimchichigae (72,80 in chips)
Seat 9: Tarionar (150,95 in chips)
Seat 10: Psynesthesia (73,65 in chips)
soybeankilla: posts small blind $0,25
buktar: posts big blind $0,50
Dealt to buktar [ :9h: :9d: ]
kimchichigae: calls
Tarionar: calls
Psynesthesia: folds
ruthlessboi5: folds
Tanger rine: calls
soybeankilla: calls
buktar: checks
*** FLOP *** [ :As: :7s: :9s: ]
soybeankilla: checks
buktar: bets $2,50
kimchichigae: raises to $6
Tarionar: folds
Tanger rine: folds
soybeankilla: folds
buktar: calls
*** TURN *** [ :4d: ]
kimchichigae: bets $12
buktar: calls
*** RIVER *** [ :Qd: ]
kimchichigae: bets $22
buktar: ??
Azt hiszem, én a turn raise után dobtam volna. Ha már eddig elmentél, és nem javultál fullra/pokerre, akkor már csak az a kérdés, hogy elhiszed-e a flusht.
Szerintem elég hihetően játszotta. :)
Lehet, hogy sokan megint meg fognak kövezni érte, de én nem értem miért kell egy ilyen flopon, ennyi ellenfél ellen, ilyen minimál kasszánál hívni? Miért nem lehet pot controll-ra játszani a partit a legelejétől fogva?
Lehet, hogy sokan megint meg fognak kövezni érte, de én nem értem miért kell egy ilyen flopon, ennyi ellenfél ellen, ilyen minimál kasszánál hívni? Miért nem lehet pot controll-ra játszani a partit a legelejétől fogva?
Én nem kövezlek meg érte. Én is hasonlóan játszom az ilyen flopokat! Ott a set, de ezt még attól óvatosan kell megjátszani, mert nagyot lehet ám bukni vele....
Lehet, hogy engem is megkoveztek, de en ezt maskepp jatszom:
En mar preflop emeltem volna kb 3-4 dollarra es a flopon folytatom. Az hogy valaki kiraly magas ket pikkel jojjon ekkora emelesre, nincs kizarva, de kicsi a valoszinusege. Esetleg KsQs de akkor mar preflop emelt volna asszem.
Preflop én is emelek.
Lehet, hogy engem is megkoveztek, de en ezt maskepp jatszom:
En mar preflop emeltem volna kb 3-4 dollarra es a flopon folytatom. Az hogy valaki kiraly magas ket pikkel jojjon ekkora emelesre, nincs kizarva, de kicsi a valoszinusege. Esetleg KsQs de akkor mar preflop emelt volna asszem.
Én nem kövezlek meg érte. Én is hasonlóan játszom az ilyen flopokat! Ott a set, de ezt még attól óvatosan kell megjátszani, mert nagyot lehet ám bukni vele....