Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > 99 top set a draw heavy flopon NL60 (deep)

Zoli
2007. okt. 25. 1:18

99 top set a draw heavy flopon NL60 (deep)

Sziasztok!

Ma éjjel esett meg ez a hand:

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.30 BB (6 handed) Full Tilt Converter Tool from http://www.flopturnriver.comFlopTurnRiver.com (Format: Plain Text)

Button ($49.35)
Hero ($66.20)
BB ($24.15)
UTG ($36.70)
MP ($78.90)
CO ($59.40)

Preflop: Hero is SB with 9s, 9c.
2 folds, CO raises to $0.75, 1 fold, Hero calls $0.45, BB calls $0.30.

Flop: ($1.95) 9h, 8c, 6c (3 players)
Hero checks, BB bets $0.3, CO raises to $2.85, Hero raises to $8.7, BB calls $8.40, CO calls $5.85.

Turn: ($28.05) Kh (3 players)
Hero bets $23.1, BB calls $14.85 (All-In), CO calls $23.10.

River: ($89.10) 5s (3 players, 1 all-in)
Hero checks, CO bets $26.85 (All-In), Hero calls $26.85.

Final Pot: $142.80

A river 5-ös nagyon nem esett jól. Mit gondoltok a flop és turn emelés mértékéről?

CO laza passzív* játékos, aki ez előtt a hand előtt nem sokkal 3 usd potba tolt kb. 60-at a riveren

Köszi: Z

*tök hülye. (szerk.)

mrj
Válasz Zoli kommentjére
2007. okt. 25. 10:24

nem vagyok valami nagy guru, de azért elmondom a véleményemet. legalább valaki megmondja ha hibásan gondolkozom.

szerintem a flopon az erős c/r elég rossz oddsot ad nekik a folytatásra húzolapokkal. made hand meg a sor lehet, amivel kapcsolatosan én úgy gondolkodnék hogy ha valakinek megvan akkor ezen a flopon nagyot raise-el, esetleg allin is megy mert 2 szín van és két ellenfél, továbbá lehet az egyiküknél set (mint ahogy volt is). Én a sort kizárnám.
A turn-ön (és ez lehet hogy rossz játék) én túlhivnám a potot. Az a király lehet hogy segített valamelyiknek és egy AK val vagy 2 párral megadja. De ha úgy gondoltad hogy bármi jön a riverre vállalod az allint akkor sztem érdemes allin menni a turnön. A maradék pénzed felét úgyis berakod a turnön, akkor az allinnel legalább nem adod az oddsot húzolapra. Mivel az emeléseiddel nem zártál ki senkit a játékból a cut-offnak sajnos majdnem megvan az oddsa a nyitott sorával a megadáshoz, az implied-dal biztosan.

ez nem válasz, csak vélemény. Kérem ha a nálunk okosabbak elolvassák ezt a topicot akkor az én gondolkozásomról is foglaljanak állást.

Köszönöm.

mrj

u.i. amúgy én ültem kettővel mögötted ennél a leosztásnál, és szurkoltam is neked 'get them Zoli'-t skandálva:)

kanrich_
Válasz mrj kommentjére
2007. okt. 25. 16:39

Nehéz flop és nehéz helyzet. A BB-t mindenféleképpen draw lapra tenném, legalábbis erre utal a gyenge bet-je. A másik játékossal meg nem nagyon törödnék, mert az "tök hülye", az ilyentől minden kitelik. Ennek megfelelően ilyen játékosok ellen, overbetelném a potot a flopnál, majd all-in mennék a rivernél, amely várhatóan senkinek nem segített.

Élő ügyfélszolgálat