A10o BTN CS limpcall ellen - river donkbetel
borzasztóan gyenge asztalt találtam, mind a három ellenfél hasonló statokkal játszik. mutatás nélkül vagyok még a játékban 22/18/6-ot játszom.
mi a river játék? rr? mit verünk? miből nyerünk valuet?
No-Limit Hold'em, $50.00 (4 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
UTG ($53.96) (71/3/2.2)
Hero (Button) ($78.75)
SB ($56.72)
BB ($46.37)
Preflop: Hero is Button with A, 10
UTG calls $0.50, Hero raises $2.25, 2 folds, UTG calls $1.75
Flop: ($4.75) A, 5, 6 (2 players)
UTG checks, Hero bets $4, UTG calls $4
Turn: ($12.75) 7 (2 players)
UTG checks, Hero bets $7, UTG calls $7
River: ($26.75) 2 (2 players)
UTG bets $1, Hero calls $1
UTG shows [Ah, 9h ]
Hero shows [Ad, Ts ]
Hero wins $28.75 USD from main pot
Szeretem ezeket a minimal emeléseket a fishektől. Az esetek 70 %-ban azt jelenti h van nála valamilyen gyenge-közepes lap. A maradékban pedig azt h emelj rám jó lapom van. Mivel a puding próbája az evés én ezekre alapból 2/3-mad potot emelek. Riveren annyiban más a helyzet h itt inkább 90%an van gyenge lapja. Ha setje, 2párja stb lenne akkor vagy beemelne egy nagyot vagy csekkelne h újból emelj. Sztem erre vissza kell emelni.
Az ilyeneket én ugyan úgy szoktam kezelni, mintha check lenne, szóval bet. Az, hogy belenyit arra utal, hogy szeretne showdownt látni, szóval mehet kicsit nagyobb is, olyan $19 körűl. Turnön a 7-es erösíti a flop calling range-ét szóval ott is nagyobbat hívnék, $10-$11-et.
nem szívesen 2beteltem volna, kb. ez az egyetlen hand amit verünk az egy pár.
de ha azt mondjátok h 2bet, akkor legközelebb 2bet :)
Én ezt a játékot egy szín vagy sorhúzótól is el tudnám képzelni, aki talált magának turnön, esetleg riveren egy párt. Egy 15$-ig hívnék ellene.
Az ilyen river minbet általában sokkal inkább blocking mint value.
Turnön elég sok draw van lent. Ha azon van, úgy is adja, szóval sztem is lehetne 10$-t hívni.
Szerintem jó ez így.
Ez lehetett volna egy passzív ellenfélnél AJ,AQ is.
Szerintem is vissza kell emelni, a river betjével felfelé fordította a lapját és gyakorlatilag azt mondta:
"ászom van gyenge kickerrel, de megadom a visszahívást is" :)
Ilyenkor általában visszahívok.
turn 9, river 14