kanrich_
2008. ápr. 23. 18:58

AA kézben - NL100 - turn?

NL100, mit tesztek a turn-ön és miért?

Ellenfél 26/15-öt játszik.

Villain=Button=100$
SB=100$
BB=150$
UTG=100$
Hero=CO=200$

Hero with :Ah: :As:

UTG calls 1$
Hero raises to 4,5$
Villain calls 4,5$
SB, BB, CO fold

Pot= 11,5$

Flop :7s: :Ks: :4d:

Hero bets 7,25$
Villain calls 7,25$

Pot=26$

Turn :7s: :Ks: :4d: :Js:

Hero ???

Mi a legjobb játék itt és miért? Nálad van a pikk ász.

sariboxer
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. ápr. 23. 19:14

NL100, mit tesztek a turn-ön és miért?

Ellenfél 26/15-öt játszik.

Villain=Button=100$
SB=100$
BB=150$
UTG=100$
Hero=CO=200$

Hero with :Ah: :As:

UTG calls 1$
Hero raises to 4,5$
Villain calls 4,5$
SB, BB, CO fold

Pot= 11,5$

Flop :7s: :Ks: :4d:

Hero bets 7,25$
Villain calls 7,25$

Pot=26$

Turn :7s: :Ks: :4d: :Js:

Hero ???

Mi a legjobb játék itt és miért? Nálad van a pikk ász.

Erdekes hand! Milyen aggressziv villain???

En ket line-ot valtogatnek intuiciotol fuggoen:

1. Check/call a turnon (pont mert nalam van a :As:), de barmekkora hivast nem adnek meg termeszetesen. Ha a riverre leesik a nutsom, akkor bet fel pot, ha nem, akkor megint c/c. Ezt a line-t inkabb aggresszivebb ellenfelek ellen jatszanam, had bloffolgessenek

2. Bet 18. Ha nem lenne nalam a :As:, akkor mindig ezt csinalnam, igy viszont problemas, hogy ha erre a turnon raemelnek, akkor szinte biztos, hogy pillanatnyilag verve vagyunk, de meg "kell" adni az emelest; esetleges emeles eseten tehat fegyelmezett lennek es csak az oddsok szerint callolnek. Ha csak megadjak a turn betemet es a river blank, akkor ott kb. 1/3-ad potos value bet, emelesre fold(mar ha van meg "mozgaster" erre, most nem szamoltam utana)

Tibibacsi
2008. ápr. 23. 19:19

Turn-ön check/call, mert mindenképp meg akarjuk nézni a rivert, de lehetőleg olcsón.
Amennyiben nem jön pikk és turnön-riveren is potközelit hív akkor én elhinném hogy jobb.

kanrich_
Válasz Tibibacsi kommentjére
2008. ápr. 24. 12:07

UP....

Littlemage
2008. ápr. 24. 12:31

UP....

ez mi? ;)

Hát én check/call-t játszanék a turnön. Utána ha lejön a szín, akkor kicsi bet, amit megad, vagy esetleg blöffből reraiseli.

Ha nem jön a szín, akkor nem tudom. talán check/call, de azt nem tudom, hogy mennyit adnék érte. Mert mondjuk potot nem. de talán fél potot igen, mert annyiszor szerintem nyerünk ezen a boardon, hogy azt "megérje adni".

Dom
Válasz Littlemage kommentjére
2008. ápr. 24. 12:58

Mivel :Ks: és :Js: kint van milyen lappal adhatta meg az emelést preflop? 44, 77, JJ QQ, KK, AA? Színnel? Nem tartom valószínűnek, ezért sztem hívni kellene teljes potot, erőt mutatva.

Így ha setje van sztem dobnia kellene, ha színe akkor is, hiszem max. a :Qs: lehet a legnagyobb színe.
Legalább is én elgondolkoznék rajta mi az ábra... :)
Ha nem dob, akkor rivert nézünk...

Élő ügyfélszolgálat