Overcome85
2009. márc. 16. 20:09

AA NL50 SH 240BB deep OOP

Sziasztok!

Kíváncsi lennék a véleményetekre.Lehet ,h ezt a party-t túl agron játszottam és eliesztettem az ellenfelem szerencséjére:

Bocs a formátumért de nincs szoftverem.

Button-ig/$110/ mindenki dob aki betel $1,75-ig.
Én AA/$120/ a BB-n és mivel deepen vagyunk és oop leszek post flop $7-ig 3betelem.
Előzmények:Sokat light 3beteltem az asztalon és elég agro voltam a flopon is.

Flop: A75 tricolor!Beteltem $8-ig amire jött egy min 3bet $16-ig!
Erre én visszahívtam $42-ig amire az ellen dobott.

Azért játszottam így mert ha AK/AQ van nála nem akartam ,h esetleg egy rossz turn elrettentse a további játéktól.Tegyük fel ha jön egy J vagy vmi hasonló.

Lehet túl agro voltam és csak callolni kellett volna a min 3bet-jét és turnön egy fél pottal nyitni!?

Várom a véleményeket

technoinside
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. márc. 16. 20:17

Jól játszottad meg, ha nem 4betelsz akkor több pénzt kitudtál volna húzni belőle remélhetőleg.
Így mindent eldobatsz ami nem set vagy 2par

shiningKKingdom
Válasz technoinside kommentjére
2009. márc. 16. 21:00

Sztem alaptalanok voltak a félelmeid, ez a board tökéletes arra hogy még több pénzt csikarj ki belőle, különösen ilyen deep stackek mellett. Ez inkább ilyen Nl100+-os gondolatmenet volt, nl50-en általában nem kell ennyire túlbonyolítani. :) Egyszerűen csak kíváncsi volt van-e ászod, én slowplayeltem volna riverig, hátha ő is settesedik és elvihetem az összes pénzét. Más a helyzet egy flös- vagy sorgyanús floppon, de mégegyszer mondom, ez a flop sztem tökéletes. Amúgy itt AK-val és KK/QQ-val játszottam volna ezt a line-t amit te.

Overcome85
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2009. márc. 16. 21:30

Sztem alaptalanok voltak a félelmeid, ez a board tökéletes arra hogy még több pénzt csikarj ki belőle, különösen ilyen deep stackek mellett. Ez inkább ilyen Nl100+-os gondolatmenet volt, nl50-en általában nem kell ennyire túlbonyolítani. :) Egyszerűen csak kíváncsi volt van-e ászod, én slowplayeltem volna riverig, hátha ő is settesedik és elvihetem az összes pénzét. Más a helyzet egy flös- vagy sorgyanús floppon, de mégegyszer mondom, ez a flop sztem tökéletes. Amúgy itt AK-val és KK/QQ-val játszottam volna ezt a line-t amit te.

Van benne vmi amit mondasz.Lehet egy kicsit túlbonyolítottam.Utólag nekem is ez járt a fejemben és sajnáltam ,h nem csak becalloltam a min 3betjét.
Blank turnon lehet még megadott volna egy fél potot.
100BB-vel így lett volna csak most vmiért megijedtem.:)

shiningKKingdom
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. márc. 16. 22:27

Van benne vmi amit mondasz.Lehet egy kicsit túlbonyolítottam.Utólag nekem is ez járt a fejemben és sajnáltam ,h nem csak becalloltam a min 3betjét.
Blank turnon lehet még megadott volna egy fél potot.
100BB-vel így lett volna csak most vmiért megijedtem.:)

Megértem, bennem is azok a szituk maradnak meg inkább mikor slowplayelek és ráfázok, ezért sokszor én is "elizgulok" potenciálisan nagy potokat... :S
Amúgy meg így is nyertél vele szépen úgyhogy no para, lehet hogy a flop call után befékezett volna....

Élő ügyfélszolgálat