AA Nl50$
Ti mit gondoltok, itt mi a jó döntés? El lehet/kell dobni az AA-t?
Starting game 3238488090.
guessbyju is at seat 0 with $31.65.
guinome27 is at seat 1 with $109.76.
JimiTudesky is at seat 2 with $49.30.
ill-omened is at seat 3 with $66.85.
lepajus is at seat 4 with $34.25.
huez is at seat 5 with $54.70.
The dealer is seat 2.
ill-omened posts a blind of $.25.
lepajus posts a blind of $.50.
(JimiTudesky is dealt Ad Ah.)
Pre-flop:
huez folds.
guessbyju raises $1.25.
guinome27 folds.
JimiTudesky calls for $1.75.
ill-omened folds.
lepajus calls for $1.25.
The flop comes
2c 6d Kc.
lepajus checks.
guessbyju bets $3.50.
JimiTudesky raises $4.50.
lepajus folds.
guessbyju calls for $4.50.
The turn comes 8c.
guessbyju checks.
JimiTudesky bets $9.75.
guessbyju goes all-in for $21.90.
JimiTudesky ???
Szerintem mivel ss az ellenfeled (es mar ennyit beraktal a potba), ezt nem lehet eldobni... Szerintem valami ket par felesege lehet... A flopnal ha emelsz, az legyen nagyobb (mondjuk menjen kb 10-11$-ig)...
Preflop: 3 bet-et miért nem alkalmaztál? Ász párral csak megadni az esetek nagy részében nagy hiba.
A flop emelésnek sincs sok értelme, ne minraise-elj, hanem emelj normálisat, mehet 12-ig is. A turn-ön én ekkora stack ellen nem tudnék dobni szerintem.
Ne haragudj, nem bántásból írom, de nagyon rosszul játszottad ezt a handet....PF egy standard emelést megadni AA-al, úgy hogy még mögötted is vannak nagy hiba(minden olyan lapnak amit egy AA nem szeretne látni a partiban oddsa lesz a callra), floppon meg miniraiselsz...ezzel konkrétan mi a célod?
PF reraise 5-ig, floppon meg C-bet 3/4pot, és never fold...
pf kb 99,9-0.1% arányban re-raise AAval. Nem jó olcsó flopot adni. "csak" egy párod van jelenleg. és bárkit eltaláhat 9Ts-el a flop. De ha 3betelsz remélhetőleg az ilyen lapokra nem kell "gondolkodnod". Flopon 9-10$ ig insta re-raise.
Turn meg már a stack miatt gondolom call, de szerintem flushe van:)
Köszönöm a kritikákat, én is éreztem a party végén, hogy ezt elég rosszul sikerült megjátszani.
A PF 3betet elmaradására csak annyi a mentségem hogy, féltem hogy arra dobnak és kerestem 3 BB-t. A flopon valóban mindenképp nagyobbat kellett volna emelni.
Egyébként megadtam és K8-as két párja volt, de a riverre lejött egy 2-es:-), így végül kihoztam a maximumot, de ez csak mázli volt.
PF 3betelek,flopon nem weak reraiselek....és akkor nem vagyok ilyen kellemetlen szituban....Minden hibát megcsináltál amit az ember AA-al a kezében megcsinálhat....
A PF 3betet elmaradására csak annyi a mentségem hogy, féltem hogy arra dobnak és kerestem 3 BB-t.
Köszönöm a kritikákat, én is éreztem a party végén, hogy ezt elég rosszul sikerült megjátszani.
A PF 3betet elmaradására csak annyi a mentségem hogy, féltem hogy arra dobnak és kerestem 3 BB-t. A flopon valóban mindenképp nagyobbat kellett volna emelni.
Egyetértek az előttem írtakkal. Preflop 3bet, a flop után meg dobhatatlan a shortstack ellenfél ellen, aki ráadásul preflop emelő is volt. A célod, hogy a pénz bekerüljön postflop.