AJ-val top pár multiway potban
Ellenfélről semmi infó, nemrég ültem be az asztalhoz:
***** Hand History for Game 3241182145 *****
$50.00 NL Texas Hold'em - Thursday, May 15, 04:51:15 2008
Table Doha7 (Real Money)
Seat 1 is the button
Seat 1: polpif33 ( $144.62 )
Seat 2: kisrapi ( $49.50 )
Seat 3: pkr_legend91 ( $41.47 )
Seat 4: supercapot ( $46.15 )
Seat 5: OrcPlayer ( $49.15 )
Seat 6: dimallin ( $117.96 )
kisrapi posts the small blind [$0.25].
pkr_legend91 posts the big blind [$0.50].
Dealt to kisrapi [ Jc As ]
** Dealing down cards **
supercapot calls [$0.50]
OrcPlayer folds
dimallin calls [$0.50]
polpif33 folds
kisrapi raises [$2.50]
pkr_legend91 calls [$2.25]
supercapot calls [$2.25]
dimallin calls [$2.25]
** Dealing Flop ** [ Jh, 8h, 4s ]
kisrapi bets [$6.00]
pkr_legend91 folds
supercapot calls [$6.00]
dimallin folds
** Dealing Turn ** [ 6h ]
kisrapi checks---itt jó a check...vagy inkább bet/fold?
supercapot checks---itt elég sokat gondolkodott a check előtt
** Dealing River ** [ 4d ]
kisrapi checks
supercapot bets [$23.00] szokásos instabetpot riveren...easy fold
kisrapi ????
Dobd el, főleg mert no info róla és egy párral nem kell megadni ismeretlen ellenfél ellen
hát ezek az instbetpotok kiakasztanak:) turn Bet\fold.
A turn-nél az ilyen boardokat én soha nem szoktam elpasszolni. Igaz, hogy sokan néztetek flopot, de a CR-es videókon ilyenkor mindig azt mondják, hogy "Nincs olyan ok, ami miatt azt hidd, hogy jobb az ellenfél, viszont lent vannak a draw-k, emelni kell tovább". Ez végső soron igaz is, én emelnék tovább! 9T vagy színdraw, vagy ezek kombinációja simán lehetséges, így én itt emelnék tovább.
A rivert megadnám, pont az előzőekben említettek miatt. Simán lehet busted draw-n, esetleg gyenge bubin, és tapasztalataim szerint éppen elégszer mutat majd ilyen lapot az idióta fish, hogy ez megérje.
En is megadnam, imadom az ilyen spotokat... :D:rolleyes:
Engem is mámorít az ilyen river-action, nálam easycall.
A turn-nél az ilyen boardokat én soha nem szoktam elpasszolni. Igaz, hogy sokan néztetek flopot, de a CR-es videókon ilyenkor mindig azt mondják, hogy "Nincs olyan ok, ami miatt azt hidd, hogy jobb az ellenfél, viszont lent vannak a draw-k, emelni kell tovább". Ez végső soron igaz is, én emelnék tovább! 9T vagy színdraw, vagy ezek kombinációja simán lehetséges, így én itt emelnék tovább.
A rivert megadnám, pont az előzőekben említettek miatt. Simán lehet busted draw-n, esetleg gyenge bubin, és tapasztalataim szerint éppen elégszer mutat majd ilyen lapot az idióta fish, hogy ez megérje.
Ha turnön emelek 14-16$-t és valaki csak adja...riverre ha riverre blank jön...akkor mi a terv?
akkor river check-call?...az a baj, hogy ez már valószínű az egész stackembe fog kerülni(ha blöfföl akkor is betolja a maradékját, ha V-betel akkor is).
Nem is azzal van a gond ha visszaemel mondjuk turnön, mert akkor 90%ban verve vagyok és még dobhatok...de ha csak megad, és felhízlaltuk a potot, elég nagy bajban érezném magam riveren egy TPTK-val. És a busted straightdrawn kívül már nem sokmindent verek...vagy rosszul látom, és az ilyen handekkel stackért kell menni?