Fold preflop.
A flop után sztem jó eséllyel vkinek jobb lapja van, mint neked, illetve a legjobb eset számodra, ha vkivel elfelezheted ezt a 24$ körüli kasszát (annál is AK). Persze előfordulhat, hogy ezért kb. 45$-t kell kockáztatnod. Szóval nem egy túl kecsegtető szitu.
Ha már itt vagyunk ezen a flopon, akkor a célom az lenne, hogy minél kisebb legyen a kassza, illetve, ha vki nagyon erősködik, akkor vélhetően eleresztném a lapom.
Fold preflop.
A flop után sztem jó eséllyel vkinek jobb lapja van, mint neked, illetve a legjobb eset számodra, ha vkivel elfelezheted ezt a 24$ körüli kasszát (annál is AK). Persze előfordulhat, hogy ezért kb. 45$-t kell kockáztatnod. Szóval nem egy túl kecsegtető szitu.
Ha már itt vagyunk ezen a flopon, akkor a célom az lenne, hogy minél kisebb legyen a kassza, illetve, ha vki nagyon erősködik, akkor vélhetően eleresztném a lapom.
Én csak azt akarom mondani, hogy egy QQ-val, vagy TT-vel én ezen a floppon biztosan passzolnék, ha a hátsó emberek helyében lennék. Ezt követően meg ha lejön még egy bubi vagy vagy esetleg egy dáma, akkor már nem érezném olyan jól magam.
De nem biztos, hogy igazam van. A Te logikád akkor az, hogy paszolni, aztán visszaemelni? Merthogy valaki be fog emelni egy olyan lappal, ami rosszabb mint a Tiéd? Gondolkodjunk együtt, mert én sem vagyok biztos itt a jó megoldásban a flop után...
Nem lettél egy picit túl nit? :)...