want2push
Válasz Gus kommentjére
2008. ápr. 22. 14:37

Fold preflop.

A flop után sztem jó eséllyel vkinek jobb lapja van, mint neked, illetve a legjobb eset számodra, ha vkivel elfelezheted ezt a 24$ körüli kasszát (annál is AK). Persze előfordulhat, hogy ezért kb. 45$-t kell kockáztatnod. Szóval nem egy túl kecsegtető szitu.

Ha már itt vagyunk ezen a flopon, akkor a célom az lenne, hogy minél kisebb legyen a kassza, illetve, ha vki nagyon erősködik, akkor vélhetően eleresztném a lapom.

kanrich_
Válasz want2push kommentjére
2008. ápr. 22. 15:52

Fold preflop.

A flop után sztem jó eséllyel vkinek jobb lapja van, mint neked, illetve a legjobb eset számodra, ha vkivel elfelezheted ezt a 24$ körüli kasszát (annál is AK). Persze előfordulhat, hogy ezért kb. 45$-t kell kockáztatnod. Szóval nem egy túl kecsegtető szitu.

Ha már itt vagyunk ezen a flopon, akkor a célom az lenne, hogy minél kisebb legyen a kassza, illetve, ha vki nagyon erősködik, akkor vélhetően eleresztném a lapom.

Nem lettél egy picit túl nit? :)
Egyébként az az eddigi "viták" alapján is jól tükröződik, hogy pont a fentiek miatt nem szabad callolni preflop AK-val!

kisrapi
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. ápr. 22. 16:52

Én csak azt akarom mondani, hogy egy QQ-val, vagy TT-vel én ezen a floppon biztosan passzolnék, ha a hátsó emberek helyében lennék. Ezt követően meg ha lejön még egy bubi vagy vagy esetleg egy dáma, akkor már nem érezném olyan jól magam.
De nem biztos, hogy igazam van. A Te logikád akkor az, hogy paszolni, aztán visszaemelni? Merthogy valaki be fog emelni egy olyan lappal, ami rosszabb mint a Tiéd? Gondolkodjunk együtt, mert én sem vagyok biztos itt a jó megoldásban a flop után...

Én azt mondom, hogy ha már eddig eljöttünk, és úgy döntünk, hogy most már betesszük a stackünket...akkor szvsz jobb megoldás a CRAI, mint az, hogy elölről belenyitunk a potba, de ha checkelünk akkor akár még dobhatunk is, ha mögöttünk megőrülnek(nyilván egy jó játékos nem emelne itt QQ-val KQ vagy ilyesmi meg csak nem jön már...de azért NL50en ha 3-man is checkelnek előtte, és ekkora a kassza van rá talán némi esély h bepróbálkozik gyengébb lappal is mint a miénk..de ha mi emelünk akkor azért nagy valószínűséggel dobja...vagy ez a gondolatmenet nem helytálló?)...hát nem tudom, maradjunk annyiban hogy PF fold, vagy ritkán 4-bet...

want2push
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. ápr. 22. 17:23

Nem lettél egy picit túl nit? :)...

Á dehogyis, preflop semmiképpen sem. Csak ez sztem sima fold preflop. :)

Ilyen szituban nagyon ritkán variálok (főleg UTG és UTG+1 ellen). Ha az ellenfelek "steal poziban" ülnek, és nem férek a bőrömbe, akkor is inkább 4bet-elek egyet.

Élő ügyfélszolgálat