Kicsit zűrös nekem is ez a parti, szóval:
-ellen CS, aki 3betel (7% vs AKo [~47%-53%])
-mi a cél a 4bettel?
a) PF ALLIN KERÜLNI: 240bb deepen én nem örülnék, ha Ő 5betelne v 5b AI menne, mert valszeg rohadtul minuszos lesz a 6b AI-em/callom ellene
b) Light4bet: azt végképp nem szeretnék..
Úgyhogy, én callolnám PF.
-callolta IP a 4betet, mi lehet nála?
1) ~[JJ+; AK] vs Hero ~40%-60%
2) ~[JJ+; AJs+;AQo+] vs Hero ~48%-52%
Mivel CS, így valszeg a 2. range lesz nála, ami ellen flippet játszunk nagyjából, szal nem akarok nagy potot építeni, TPTK-rel 'blöffkeccselnék 2 utcát vagy turnön kezdenék el értékért licitálni, lényeg, hogy nem akarom nagy sz@rba hozni magam ilyen deepen ilyen erős lappal, ergo nem szeretnék fogalmatlanul állni a partiban sehol, hogy most mit is kéne csinálnom?! 2 utcánál több érték, sztem am sincs ebben a partiban és ha elcsekkeljük a flopot, könnyebben kaphatunk callt sztem JJ-től egy turn-river bettel (némi thankelés után) mivel CS.
-ellene tuti eltérnék a std betsizetól!
Nemtudom ez a line mennyire lehet jó, de én így gondolom.
+ Ha így betelted flop/törn, akkor a rivert is ~harmadolhattad volna (20-25$) imo, nem ennyire indukáló, mint ez a "mini"bet.
inkább add át a kezdeményezést turnön ilyen gay size-ok helyett.
11-es pfr játékos 3beteli az utg-det nem biztos hogy lesz elég value a pre 4betben.
Riveren tisztán látszik, hogy félsz az erősebb laptól: river kivárás inkább.
Törnön sem feltétlenül kellene hívni, mert húzó nem lesz nála (az egyetlen értelmes flös húzóból a szín A nálad van), más lappal pedig (ami most nem ver) ritkán fog legyorsulni riverre. Ha a kis hívásokkal (törnön, riveren) az volt a cél, hogy gyengének mutasd magad akkor arra a kivárás is megfelelő. Ha azt gondolod, hogy az ellen gyengébb nálad, akkor nincs 3 utca a partiban. Ekkor is jó a törn c, majd river bet.
Tehát nem igen van olyan szcenárió, ami indokolná ezeket a kis emeléseket törnön és riveren.
Én a törn kivárást játszanám, riveren pedig inkább c/f-ot, mert nem hiszem, hogy JJ-tól vagy AJ-tól kapnál tőle river betet, max AK-tól, ha nála is az van. Gyengébbektől sem (bár nem sok gyengébb lehet nála).
Ahogyan te játszottad - valaki írta, hogy AQ lehet a range alja riveren. Szerintem is.
"ilyen deepen gyengébbel sosem fogja berakni." 2nd párral shortyként se biztos :P
240bb deepen nem TP-vel kell tönkremenni.
4bet hiba szerintem.