Alacsony szet pozícióból NL50
Party Poker, $0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com Hand History Converter
MP: $48.50
CO: $72.65
Hero (BTN): $78.25
SB: $18
BB: $36.95
UTG: $52.35
Pre-Flop: :2s: :2h: dealt to Hero (BTN)
UTG folds, MP raises to $1.75, CO calls $1.75, Hero calls $1.75, 2 folds
Flop: ($6) :Ks: :5c: :2c: (3 Players)
MP bets $4, CO raises to $8, Hero ?
Mindkét ellenfél 25/20/3 körül indul nagy minta alapján. CO szerintem jó játékos, több mint 3K hand van róla, de nem láttam még miniraiselni. Mit lépnétek a flopon? Vállalható itt egy hosszabb menet bármilyen Kx lapot adva valamelyik ellenfélnek?
ty
rr-push vagy fold.
Itt a call nem jó döntés szerintem semmiképpen. MP lapja lehet akármi Kx vagy más lap,ő csak c-betelt,de ez a minraise elégg 55 szagú.
De csak akkor dobnám, ha pontos readed van róla, de ez kb az esetek 5% vagy kevesebb.
Ez egy standard reraise\allin - call hand, ahol elég sok hand ellen favorit vagy.
Lehet nála slowzott AA\AK vagy esetleg 34s vagy csak sima FD.
raise 20-22 sztem. egyedül 55től van félnivalónk, ha kint van akkor így jártunk. fold nílván nem jó, sima callal meg ha leesik még egy treff turnon, mit cisnálunk ha mind2 nyomul?
Raise 25-28$-ig.
A pot már most is elég nagy ahhoz, hogy a dobásoknak is örülni tudj.
A magasabb seteket muszáj kifizetned, illetve az esetleges kiegészülő drawkat, de téged ugyanígy kifizet majd az AK, AA, drawk.
Raise 25-28$-ig.
A pot már most is elég nagy ahhoz, hogy a dobásoknak is örülni tudj.
A magasabb seteket muszáj kifizetned, illetve az esetleges kiegészülő drawkat, de téged ugyanígy kifizet majd az AK, AA, drawk.
Szerintem is reraise, kb $22-ig.
Köszi a válaszokat. Visszaemeltem 23-ig, és mind a kettő dobott. Úgy látom elég standard, de majd keresek valami érdekesebbet.:)