Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > Alacsony szet pozícióból NL50

Zoli
2008. aug. 17. 1:13

Alacsony szet pozícióból NL50

Party Poker, $0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com Hand History Converter
MP: $48.50
CO: $72.65
Hero (BTN): $78.25
SB: $18
BB: $36.95
UTG: $52.35

Pre-Flop: :2s: :2h: dealt to Hero (BTN)
UTG folds, MP raises to $1.75, CO calls $1.75, Hero calls $1.75, 2 folds

Flop: ($6) :Ks: :5c: :2c: (3 Players)
MP bets $4, CO raises to $8, Hero ?

Mindkét ellenfél 25/20/3 körül indul nagy minta alapján. CO szerintem jó játékos, több mint 3K hand van róla, de nem láttam még miniraiselni. Mit lépnétek a flopon? Vállalható itt egy hosszabb menet bármilyen Kx lapot adva valamelyik ellenfélnek?

ty

bravesoul
Válasz Zoli kommentjére
2008. aug. 17. 1:18

rr-push vagy fold.

Itt a call nem jó döntés szerintem semmiképpen. MP lapja lehet akármi Kx vagy más lap,ő csak c-betelt,de ez a minraise elégg 55 szagú.

De csak akkor dobnám, ha pontos readed van róla, de ez kb az esetek 5% vagy kevesebb.

Ez egy standard reraise\allin - call hand, ahol elég sok hand ellen favorit vagy.
Lehet nála slowzott AA\AK vagy esetleg 34s vagy csak sima FD.

titcar
Válasz bravesoul kommentjére
2008. aug. 17. 1:30

raise 20-22 sztem. egyedül 55től van félnivalónk, ha kint van akkor így jártunk. fold nílván nem jó, sima callal meg ha leesik még egy treff turnon, mit cisnálunk ha mind2 nyomul?

ceewyl
Válasz titcar kommentjére
2008. aug. 17. 1:40

Raise 25-28$-ig.
A pot már most is elég nagy ahhoz, hogy a dobásoknak is örülni tudj.
A magasabb seteket muszáj kifizetned, illetve az esetleges kiegészülő drawkat, de téged ugyanígy kifizet majd az AK, AA, drawk.

kanrich_
Válasz ceewyl kommentjére
2008. aug. 17. 2:12

Raise 25-28$-ig.
A pot már most is elég nagy ahhoz, hogy a dobásoknak is örülni tudj.
A magasabb seteket muszáj kifizetned, illetve az esetleges kiegészülő drawkat, de téged ugyanígy kifizet majd az AK, AA, drawk.

Ezzel egyetértek, lehet hogy most ott figyelt a magasabb set, ami még reális is, de más lapokkal is csinálhatja ezt. A 22-vel erre vártunk, én nem hiszem,hogy ezt be tudnám dobni be ilyen helyzetben, még ennyire viszonylag deep-en sem.

BaLa
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. aug. 17. 3:21

Szerintem is reraise, kb $22-ig.

Zoli
Válasz BaLa kommentjére
2008. aug. 17. 16:25

Köszi a válaszokat. Visszaemeltem 23-ig, és mind a kettő dobott. Úgy látom elég standard, de majd keresek valami érdekesebbet.:)

Élő ügyfélszolgálat