AQ-blöff a riveren
EverestPoker Game #2570411901: Table Doha-28 - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 19:04:49 - 2007/12/28
Seat 1: Jebila ($37.00) 33/0/0
Seat 2: _Alfje_ ($50.15)
Seat 3: Berrt2181 ($45.70)
Seat 4: Le_Tapissier ($70.90)
Seat 5: -Ruso- ($64.00)
Seat 6: Referee87 ($57.60)
Le_Tapissier posts the small blind of $0.25
-Ruso- posts the big blind of $0.50
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Referee87[Qh Ah]
Referee87 raises to $1.75
Jebila calls $1.75
_Alfje_ folds
Berrt2181 folds
Le_Tapissier calls $1.50
-Ruso- folds
*** FLOP *** [Jh 5s 4s]
Le_Tapissier checks
Referee87 bets $4.00
Jebila calls $4.00
Le_Tapissier folds
*** TURN *** [Jh 5s 4s] [8h]
Referee87 checks
Jebila bets $5.25
Referee87 calls $5.25
*** RIVER *** [Jh 5s 4s 8h] [Ts]
Referee87 bets $16.00
Jebila calls $16.00
*** SHOW DOWN ***
Referee87 shows [Qh Ah]
Jebila shows [Jd Qd]
*** SUMMARY ***
Board: [Jh 5s 4s 8h Ts]
Jebila collects $53.45
Mi a véleményetek erről a játékról?Hülyeség volt amit a riveren csináltam?Igazából valami hasonlót sejtettem nála, de nem gondoltam, hogy ilyen boardon ezt meg fogja adni.Valószínűleg már a turnt is el***-tam, hogy megadtam, de igazából ilyen riverre vártam, hogy kiemelhessem.
Lehet, hogy hiba, de én a turnön mindenképp tovább emeltem volna.
A river sztem ch/f, nála is éppúgy lehetett színhúzó. Bár ez eléggé ellenfélfüggő szvsz.
Nekem nem tetszik. A flop c-bet még jó, bár lehet hogy passzolnék végülis van még 2 overcardom, miért szúrnám el egy blöff-re? Azt hiszem az ilyen JT98 magasságú boardokon a legnehezebb dobatni, úgyhogy a turn 8-as kifejezetten rossz lap a blöffre.
Nekem sem tetszik az egész úgy ahogy van.Utálom amikor én vagyok a hibás:( Nem tudom miért nyomok ilyen blöfföket, amikor ezek ellen ez nem megy...Mindig kell egy-egy ilyen leosztás, hogy ez emlékeztessen rá és akkor pár napig nem történik ilyen, aztán megint bele futok.Most már igazán tanulhatnék belőlük...
Mindig kell egy-egy ilyen leosztás, hogy ez emlékeztessen rá és akkor pár napig nem történik ilyen
Nekem tetszik, de csak, ha az ellenfel jo jatekos.
egyebkent egy perce csinálta hasonlot, csak en ch/r all-innel a turnön, és azon rágom magam, h mit is reprezentáltam a blöffömmel?(lecalloztak)
Sztem teljesen hiteles a flush....
Lehet, hogy hiba, de én a turnön mindenképp tovább emeltem volna.
A river sztem ch/f, nála is éppúgy lehetett színhúzó. Bár ez eléggé ellenfélfüggő szvsz.
A turn-ön, miután jön a színhúzóm push tovább. riveren ilyen boardon miután emelt a turn-nél az everesten a sok hülye ellen nem blöffölnék.