medgypeti
2007. dec. 28. 20:41

AQ-blöff a riveren

EverestPoker Game #2570411901: Table Doha-28 - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 19:04:49 - 2007/12/28
Seat 1: Jebila ($37.00) 33/0/0
Seat 2: _Alfje_ ($50.15)
Seat 3: Berrt2181 ($45.70)
Seat 4: Le_Tapissier ($70.90)
Seat 5: -Ruso- ($64.00)
Seat 6: Referee87 ($57.60)
Le_Tapissier posts the small blind of $0.25
-Ruso- posts the big blind of $0.50
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Referee87[Qh Ah]
Referee87 raises to $1.75
Jebila calls $1.75
_Alfje_ folds
Berrt2181 folds
Le_Tapissier calls $1.50
-Ruso- folds
*** FLOP *** [Jh 5s 4s]
Le_Tapissier checks
Referee87 bets $4.00
Jebila calls $4.00
Le_Tapissier folds
*** TURN *** [Jh 5s 4s] [8h]
Referee87 checks
Jebila bets $5.25
Referee87 calls $5.25
*** RIVER *** [Jh 5s 4s 8h] [Ts]
Referee87 bets $16.00
Jebila calls $16.00
*** SHOW DOWN ***
Referee87 shows [Qh Ah]
Jebila shows [Jd Qd]
*** SUMMARY ***
Board: [Jh 5s 4s 8h Ts]
Jebila collects $53.45

Mi a véleményetek erről a játékról?Hülyeség volt amit a riveren csináltam?Igazából valami hasonlót sejtettem nála, de nem gondoltam, hogy ilyen boardon ezt meg fogja adni.Valószínűleg már a turnt is el***-tam, hogy megadtam, de igazából ilyen riverre vártam, hogy kiemelhessem.

BaLa
Válasz medgypeti kommentjére
2007. dec. 28. 20:50

Lehet, hogy hiba, de én a turnön mindenképp tovább emeltem volna.

A river sztem ch/f, nála is éppúgy lehetett színhúzó. Bár ez eléggé ellenfélfüggő szvsz.

Zoli
2007. dec. 28. 20:54

Nekem nem tetszik. A flop c-bet még jó, bár lehet hogy passzolnék végülis van még 2 overcardom, miért szúrnám el egy blöff-re? Azt hiszem az ilyen JT98 magasságú boardokon a legnehezebb dobatni, úgyhogy a turn 8-as kifejezetten rossz lap a blöffre.

medgypeti
Válasz Zoli kommentjére
2007. dec. 28. 21:08

Nekem sem tetszik az egész úgy ahogy van.Utálom amikor én vagyok a hibás:( Nem tudom miért nyomok ilyen blöfföket, amikor ezek ellen ez nem megy...Mindig kell egy-egy ilyen leosztás, hogy ez emlékeztessen rá és akkor pár napig nem történik ilyen, aztán megint bele futok.Most már igazán tanulhatnék belőlük...

Zoli
2007. dec. 28. 21:24

Mindig kell egy-egy ilyen leosztás, hogy ez emlékeztessen rá és akkor pár napig nem történik ilyen

Messze nem tartok ott hogy osszam az észt, de egy-két hónappal ezelőtt pont így éreztem magam. Be is akartam fejezni a játékot. Decemberben egyszercsak valahogy megváltoztak a dolgok, sima óvatos ABC pókerrel folyamatosan 5BB/100 felett játszom +40K hand alatt 25-60 as asztalokon, úgy hogy közben nem csinálok semmi különöset. Ha úgy érzem verve vagyok eldobom. Ennyi. Egy 1,5-2 órás menetben úgyis mindig jön egy-két hülye aki kifizet.

És még annyi változás volt hogy csak laza asztalokon játszom, és azokban a partikban is jegyzetelek amikben nem veszek részt. Mindent fölírok amit el tudok csípni.

Bocs, csak azért írtam le mert szerintem Te is kb. valahol itt tartasz a játék terén.:)

lederman
2007. dec. 28. 21:28

Nekem tetszik, de csak, ha az ellenfel jo jatekos.
egyebkent egy perce csinálta hasonlot, csak en ch/r all-innel a turnön, és azon rágom magam, h mit is reprezentáltam a blöffömmel?(lecalloztak)
Sztem teljesen hiteles a flush....

kanrich_
Válasz BaLa kommentjére
2007. dec. 28. 21:45

Lehet, hogy hiba, de én a turnön mindenképp tovább emeltem volna.

A river sztem ch/f, nála is éppúgy lehetett színhúzó. Bár ez eléggé ellenfélfüggő szvsz.

Egyetértek, én is így játszottam volna. A turn-ön, miután jön a színhúzóm push tovább. A riveren ilyen boardon miután emelt a turn-nél az everesten a sok hülye ellen nem blöffölnék.

Zoli
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. dec. 28. 21:47

A turn-ön, miután jön a színhúzóm push tovább. riveren ilyen boardon miután emelt a turn-nél az everesten a sok hülye ellen nem blöffölnék.

Bocs a színhúzót elnéztem, így teljesen jó a turn bet. A river bet szerintem is fölösleges.

Élő ügyfélszolgálat