AQo nl50
weaktight | Hand | QAo - $2/$4 No Limit Holdem
ellen fishnek van jelölve, de nem annyira vészes. 26/9-et játszik. Dobós?
Nem dobnám, fd és KQ szerintem elégszer lesz nála. Nagyon jót floppoltunk, ellenfél gyenge, bet/call merül fel nálam csak.
én is így gondolkoztam, de nem tudom biztosra h rám tolják-e FD-vel és QK-val.
aggróbb ellenfél ellen könnyebb szívvel callolnék, így viszont kicsit több időm fogyna a time bankból :D de szerintem nem olyan rossz a megadás, sok kisebb kétpár, top pár gyenge kísérővel, fd, sd lesz nála.
Nincs sok kisebb két pár, csak a KQ lehet. Ezen a flopon nem is látok KQ kívül mást, ami betolná és jobbak vagyunk nála.
Èrdekes hand mivel fishnek jelölt villain ellen nemigen dobna senki 3betpotban kètpárt.
Viszont mivel csak annyit tudunk róla hihy 26/9 inkább tűnik passzìvabbnak, ìgy nem várnám hogy pushol itt jò eq nèlkül. Ha a kèsz lapok mellè az èrtelmesebb hùzókat tesszük a push range-èbe akkor hátul vagyunk.
majom lenne betolni KQ-val vagy fd-vel, de ilyen preflop akció után ha van némi agya nagyon ritkán lesz nála bármilyen hand amivel folytatni tudja, ezesetben megpróbálkozhatsz egy flop checkkel is. (c/c)
check call broke?
riveren eldobhatod, ha úgy látod a range-ét
de ha már turnön allin megy akkor nem nagyon
ezt a flopot észizzel is így lehet játszani
az a baj a check call-al h érték marad a partyban. pl AJ nem fog 3 utcát betelni. sőt 1-et. Mi pedig ha leadelünk riveren nagyon nem balancolt erős range adunk elő.4
Főleg az érdekelne, hogy lehet e dobni ilyen erős lapot így 3bet potban!