Galambos Tarzan
Válasz Tir-X kommentjére
2012. jan. 29. 23:36
Miért emeltél AQs -el? Gondolom értékért, és nyilván a legjobb az, ha ilyenkor emelt potban lejön a flush, főleg, hogy megadtál turnön is a felszedett húzóra. Gyakorlatilag egy kombó ver, minden más kifizet. Szerintem ez hosszútávon egy sima +EV call.
chivasr911
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. jan. 29. 23:41
Miért emeltél AQs -el? Gondolom értékért, és nyilván a legjobb az, ha ilyenkor emelt potban lejön a flush. Gyakorlatilag egy kombó ver, minden más kifizet. Szerintem ez hosszútávon egy sima +EV push.
azért ez nem ilyen egyszerű, ahogyan alakult a parti, az a river overbet szinte mindig valami nutközeli lap lesz, de nagyon ismernem kéne az ellent, hogy komolyan elgondolkozzak a dobáson, valószínűleg soha nem dobnám én se, de nem ugyanaz, mintha végig barreleznénk HU kasszában, és riverre esne, igazából K high flöss már easy fold itt
rockett
Válasz chivasr911 kommentjére
2012. jan. 30. 0:24
én is +1-zem, hogy dobhatatlan :)
kistaska
Válasz tilted kommentjére
2012. jan. 30. 0:27
én már a cím láttán dobtam
Ezért játszom inkán élőbe.Ott is előfordul néhány kivételes parti de az arányok teljesen mások.Online 100 -ból 70 komoly ütközet.
chivasr911
Válasz kistaska kommentjére
2012. jan. 30. 0:36
Ezért játszom inkán élőbe.Ott is előfordul néhány kivételes parti de az arányok teljesen mások.Online 100 -ból 70 komoly ütközet.
és akkor mondhatod a pénzedre, hogy
ütközetben eltűnt, volt is ebből egy filmtrilógia
NovaTerra
Válasz kistaska kommentjére
2012. jan. 30. 1:30
Csupán annyi a különbség, hogy élőben sokkal kevesebb handet játszol. Élőben mennyi idő alatt játszol le 1000 handet és online mennyi idő alatt?
JociBalboa
Válasz mario1212 kommentjére
2012. jan. 30. 1:34
Az ellenfél laza, de elég jó játékos.
ha jó játékos, akkor tudja hogy nagyon szűken tud Hero callni, én sosem dobnám.
off:
de
szerintem dánfiu el tudja hinni hogy str fls van nála :)
Sunday Million
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. jan. 30. 3:04
A topiknyitó most tényleg komolyan gondolta a kérdést? Szinte biztos voltam benne hogy viccel, de végigolvasva döbbenten tapasztalom hogy talán mégsem. Abszolút dobhatatlan lap.
RegGeri
Válasz Sunday Million kommentjére
2012. jan. 30. 8:52
Elméletileg dobhatatlan, és sajnos gyakorlatilag sem tudtam volna eldobni. :(