Littlemage
Válasz grobipoker kommentjére
2011. ápr. 28. 12:33

en nem 3betelnem( nem szeret dobni, +a megado range ellen se biztos, hogy jol teljesit ez a lap, meg ha szeles is, s pozicion kivul is leszel. sima dobo. ha arjakoriseva is bejon, akkor call, mert o fiss.

bordas88
Válasz Littlemage kommentjére
2011. ápr. 28. 12:50

Köszi a hsz-t. Én is úgy éreztem hogy hibáztam még ha most meg is nyertem a partit mert 9h8h mutatott.

mese
Válasz bordas88 kommentjére
2011. ápr. 28. 13:36

9h8h mutatott.

a range legalját, és még így is volt 40%-a

zoltanh
Válasz mese kommentjére
2011. ápr. 28. 17:12

Ha már pre így ment akkor szerintem jól tetted be, mert ez többször lesz draw mint overpár. Gondoljatok bele, hogy JJ-QQ -al, hogyan játszanátok egy 3bet potba ebbe a szituba. Én ha nincs sok info az ellenfelemről és utg-et 3beteli vakról akkor nem megyen tönkre JJ-QQ al T magas flopon. Legtöbben KK+ al meg 4betelnének pre szóval ezért gondoltam, hogy ez jóval többször lesz draw mint over.

mese
Válasz zoltanh kommentjére
2011. ápr. 28. 17:53

Legtöbben KK+ al meg 4betelnének pre szóval ezért gondoltam, hogy ez jóval többször lesz draw mint over.

igen, de a legtöbb draw is ami itt beteszi, az AJ,AQs szerű, amivel a flush draw mellé két overe is van, amiből mondjuk jelen esetben az egyik nem él, de ezzel már flip felé tolódik a dolog.lehet még QJs is. + lehet még idióta, aki tényleg így játszik JJ-val!

grobipoker
2011. ápr. 28. 18:27

Ha már pre így ment akkor szerintem jól tetted be, mert ez többször lesz draw mint overpár. Gondoljatok bele, hogy JJ-QQ -al, hogyan játszanátok egy 3bet potba ebbe a szituba. Én ha nincs sok info az ellenfelemről és utg-et 3beteli vakról akkor nem megyen tönkre JJ-QQ al T magas flopon. Legtöbben KK+ al meg 4betelnének pre szóval ezért gondoltam, hogy ez jóval többször lesz draw mint over.

lol KK AA ip 4bet miért is ?sima call hogy bent tartsuk az A10 szerü lapokat és 10es magas boardon tönkre menjenek.

zoltanh
Válasz grobipoker kommentjére
2011. ápr. 28. 19:38

lol KK AA ip 4bet miért is ?sima call hogy bent tartsuk az A10 szerü lapokat és 10es magas boardon tönkre menjenek.

Info nélkül nem feltételezem, hogy lazán fog minket (utg) 3betelni, ezért amivel 3betel azzal pre be is kerül.
Lehet túl sokat fr-tem, de ott utg-t 3betelni nem fognak lazán.

mese
2011. ápr. 29. 14:52

Info nélkül nem feltételezem, hogy lazán fog minket (utg) 3betelni, ezért amivel 3betel azzal pre be is kerül.
Lehet túl sokat fr-tem, de ott utg-t 3betelni nem fognak lazán.

ongame-en egy csomó reg is fogalmatlan a poziciókról, mindegy nekik ki emelt és honnan ha elhatározták hogy 3betelnek, akkor azt megteszik utg ellen is lightan.

kisrapi
Válasz mese kommentjére
2011. ápr. 29. 16:14

ongame-en egy csomó reg is fogalmatlan a poziciókról, mindegy nekik ki emelt és honnan ha elhatározták hogy 3betelnek, akkor azt megteszik utg ellen is lightan.

Miért ne lehetne lightan 3-betelni UTG-t? Csupán azt kell nézni, hogy mennyi villain UTG PFR-je, és mennyi a fold to 3-betje, és nyilván jóval polarizáltabb 3-bet range kell.

Élő ügyfélszolgálat