en nem 3betelnem( nem szeret dobni, +a megado range ellen se biztos, hogy jol teljesit ez a lap, meg ha szeles is, s pozicion kivul is leszel. sima dobo. ha arjakoriseva is bejon, akkor call, mert o fiss.
Köszi a hsz-t. Én is úgy éreztem hogy hibáztam még ha most meg is nyertem a partit mert 9h8h mutatott.
9h8h mutatott.
Ha már pre így ment akkor szerintem jól tetted be, mert ez többször lesz draw mint overpár. Gondoljatok bele, hogy JJ-QQ -al, hogyan játszanátok egy 3bet potba ebbe a szituba. Én ha nincs sok info az ellenfelemről és utg-et 3beteli vakról akkor nem megyen tönkre JJ-QQ al T magas flopon. Legtöbben KK+ al meg 4betelnének pre szóval ezért gondoltam, hogy ez jóval többször lesz draw mint over.
Legtöbben KK+ al meg 4betelnének pre szóval ezért gondoltam, hogy ez jóval többször lesz draw mint over.
Ha már pre így ment akkor szerintem jól tetted be, mert ez többször lesz draw mint overpár. Gondoljatok bele, hogy JJ-QQ -al, hogyan játszanátok egy 3bet potba ebbe a szituba. Én ha nincs sok info az ellenfelemről és utg-et 3beteli vakról akkor nem megyen tönkre JJ-QQ al T magas flopon. Legtöbben KK+ al meg 4betelnének pre szóval ezért gondoltam, hogy ez jóval többször lesz draw mint over.
lol KK AA ip 4bet miért is ?sima call hogy bent tartsuk az A10 szerü lapokat és 10es magas boardon tönkre menjenek.
Info nélkül nem feltételezem, hogy lazán fog minket (utg) 3betelni, ezért amivel 3betel azzal pre be is kerül.
Lehet túl sokat fr-tem, de ott utg-t 3betelni nem fognak lazán.
ongame-en egy csomó reg is fogalmatlan a poziciókról, mindegy nekik ki emelt és honnan ha elhatározták hogy 3betelnek, akkor azt megteszik utg ellen is lightan.