FR-en is lehet nulla körül tartani hosszútávon a redline-t?
Vagy én vagyok eltévedve és 6-max-on sem lehet?
Na oké, de akkor is kell hogy legyen tervünk, ha nincsen információnk a játékosról. Sztenderd statisztikái meg agressziója van, aztán kész.
Ami majdnem biztos, hogy meg fog történni, hogy ha checkelek, akkor megpróbálja elvinni a kasszát.
Ha emelek, akkor meg ilyen flopon nem biztos hogy elhiszi nekem a magas párt, és vissza is játszhat.
És minden ilyen szituban kissé tanácstalanul gubbasztok a székben, aztán ha épp bátor vagyok, emelek, hátha két magas lappal üldögél, és épp nincs kedve próbára tenni egy visszaemeléssel, vagy checkelek, és hagyom hogy csináljon amit akar.
Na most ezen az ostoba hozzáálláson kellene változtatni. :)
Olvasd el hogy mit irtal. Ha neki ez a rrakcioja akkor nekunk mi kene hogy legyen? Gondold ezt meg?
Ez az, hogy általában nem tudom, hogy mi erre a reakciójuk, és hogy tisztán blöffből merik-e csinálni. De ha mondjuk tudom, hogy a checkre mindenképpen támad, illetve a donkra visszajátszik, akkor check/raiselni kellene, mer arra köpni nem tudna. Kivéve ha 8-as párral szépen úgy dönt, hogy nekem úgy is AK-om van.
Akkor két verzió van, vagy check/raise, vagy ami a még szebb, hogy check/call, és törnön check/raise allin. Csak hát ez nagyon durva blöffjáték, tartok tőle hogy csak szivatnám magam vele.
bigacsiga tudsz jönni skype-ra?
Ha kozel 100%os frekvenciaval tamad chceck utan, akkor miert akarunk barhol raiselni? Ezzel eldobatod a bloofjeit es a valuehandjei tobbsege meg bennt marad
Siman call pozicioban, nem jobb?
Betelni is lehetne de ha teljesen ismeretlen, akkor miert akarok nagy potot jatszani, tehat minek 3b preflop?
3b akkor erdemes ha van infod hogy egy Q turnon masodik barrellra dob e. Ha van infod hogy fit fold jatszik e. Ha van infod hogy uber passziv. Ilyenkor preflop akarsz meg betenni plussz penzt.
Latod mar mire probalok kilyukadni?
poziciokat elneztem, igazad van.
ennek ellenere a tobbi igaz. pozicion kivul van aki ellen check callolok boldogan, de sokkal inkabb betelek ilyen szaraz floppon, annak celjaval hogy sok turn-t is loni fogok
poziciokat elneztem, igazad van.
ennek ellenere a tobbi igaz. pozicion kivul van aki ellen check callolok boldogan, de sokkal inkabb betelek ilyen szaraz floppon, annak celjaval hogy sok turn-t is loni fogok
ennyire nem egyszeru, ha floppot emeli akkor shove nem szornyu.
ha turn-t emeli fold
nem nem akarunk 99+ tartomanyt eloadni, mert ne akarjunk rossz jatekosokkal hero foldoltatni. nem szegyen feladni
ennyire nem egyszeru, ha floppot emeli akkor shove nem szornyu.
ha turn-t emeli fold
nem nem akarunk 99+ tartomanyt eloadni, mert ne akarjunk rossz jatekosokkal hero foldoltatni. nem szegyen feladni