kanrich_
Válasz lederman kommentjére
2008. ápr. 23. 23:40

ha foldulnuk , akkor miert a 4bet?
ne latom, h mitol nyerunk erteket, ha azt tervezzuk, h bedobjuk az allinre; es ha megadja, akkor h-an folytatjuk a flopon, mert ha a 5betre nem akarunk all-in menni, akkor megadas utan akarnank a flopon?

Végülis információszerzés céljából nem olyan rossz ez így, hiszen deep stack vagyunk, és nem biztos, hogy egy 99-QQ párnak meg akarjuk adni a jó esélyt arra, hogy setett floppoljon és leverje a flop utáni overpárunkat.
Nem tudom, hogy a Cake-en mit csinálnék, mert itt annyi a hülye, hogy az kész, de egy normálisabb ellenfél ellen én is dobnék, hiszen ez NAGYON gyanús. Mégis mivel csinálná ezt? JJ-vel vagy QQ-val, AK-val? Egy normálisabb, kicsit is jobb játékos biztosan nem. Ez csak AA esetleg a másik KK lehet. Én eldobnám.

Demiro
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. ápr. 23. 23:53

Bár én sem játszom 6-maxon, de a Cake-es FR-es tapasztalatok alapján ez AA. Plusz amiatt, hogy ennyire deepek vagytok, szerintem is dobható.

Én a napokban a Cake-en NL100-on FR-en szintén eldobtam egy KK-t. Kaptam is a fejemre Zoleee-tól. :) UTG raise, erre UTG+1 reraise pot. Én addig gondolkodtam, amíg lejárt az időm. Nagyon nehéz volt elengedni és talán abban hibáztam, hogy a semmilyen döntés az rossz döntés...

kanrich_
Válasz Demiro kommentjére
2008. ápr. 24. 0:09

Én a napokban a Cake-en NL100-on FR-en szintén eldobtam egy KK-t. Kaptam is a fejemre Zoleee-tól. :) UTG raise, erre UTG+1 reraise pot. Én addig gondolkodtam, amíg lejárt az időm. Nagyon nehéz volt elengedni és talán abban hibáztam, hogy a semmilyen döntés az rossz döntés...

Én meg nem játszok Full Ringet, de egy ilyen szituációban viszont nem dobnék. Rájuk emelnék, de pot alatt egy kevéssel, és ha arra all-in jön vmelyik, akkor fold.

Élő ügyfélszolgálat