CG missclick kérdés
Hali
UTG reg, ráadásul nem is a rosszabbak közé sorolnám, 26/24-et játszik, eléggé magas raise 1st EP-vel (18 körül). Nem tudom ezt mennyire lehet mérvadónak venni, mert ezen az asztalon éppen 3 reg ült mögötte, szóval fogalmam sincs, hogy ez hogyan befolyásolja az opening range-dzsét.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy 2,5-ig szeretett volna emelni, csak valszeg a . rossz helyre került. Kérdés: mit csinálunk itt, illetve milyen range-dzsel toljuk vissza ha co, button, sb, vagy bb-n vagyunk?
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG RuSureQ ($52)
UTG+1 HasBahCa ($50)
CO dodibacsi ($54.55)
BTN HammerHead56 ($54.68)
SB Tyr1on ($18.75)
BB ch1nch ($61.54)
Pre-Flop: ($1.25, 6 players) dodibacsi is CO :jc: :ad:
[HasBahCa posts $0.50]
RuSureQ raises to $25, 1 fold, $25 to dodibacsi ($54.55)?
18% ellen épphogy hajszálnyit elől vagy + a többieknél még lehet monster + (még az is előfordulhat, hogy direkt csinálja ezt monsterrel) -> fold
AQs, AK, 99+ amivel pusholnék sztem
még az is előfordulhat, hogy direkt csinálja ezt monsterrel
Ezt néhányszor én is el szoktam sütni, de én inkább tourokon, monsterrel. Ritka, amikor bejön, de akkor sokat fizet.
Visszatérve a szitura, snapfold a válasz, nálam pozíciótól függetlenül.
18% ellen épphogy hajszálnyit elől vagy + a többieknél még lehet monster + (még az is előfordulhat, hogy direkt csinálja ezt monsterrel) -> fold
AQs, AK, 99+ amivel pusholnék sztem
Nem tartom valószínűnek, hogy 3 sokat 3betelő reggel (bár ezt nem említettem) mögötte ilyet csinálna monsterrel. Sőt, kizártnak tartom, lol.
valszeg missclick, de monster sem kizárható. a 18% UTG emelés ellen meg 53%-unk van, FE ugye itt már nincs, én inkább dobnám ezt, innen simán, de még BB-ből is. maniac ellen snapcall (azaz push), de ellene fold!