combo draw NL50 6max, hogyan tovabb?
Sziasztok, halas lennek ha megirnatok ki hogy folytatna innen es hogy miert es mire teszi az ellent. Eleg feszes volt meg az imidzsem mert nem nagyon kaptam lapot az elozo 50-60 handben es a 3beteles is keves volt az asztalnal ezert nyitottam utg-bol ez persze nem standard.
Legkozelebb mar regisztralok a weaktightra megigerem:)
Seat 1: brooklyn1117 ($20)
Seat 2: Hosunk ($56.05) UTG
Seat 3: bscanlo ($51.40)
Seat 4: nsdclan ($59.70)
Seat 5: ver0n1ka ($68.85)
Seat 6: LittleFrog01 ($93.70) (84 hand 21/14/1.8 es pf3bet: 7)
LittleFrog01 posts the small blind of $0.25
brooklyn1117 posts the big blind of $0.50
The button is in seat #5
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hosunk [Qc Jc]
Hosunk has 15 seconds left to act
Hosunk raises to $2
bscanlo has 15 seconds left to act
bscanlo folds
nsdclan folds
ver0n1ka folds
LittleFrog01 calls $1.75
brooklyn1117 folds
*** FLOP *** [Qh Tc 9c]
LittleFrog01 checks
Hosunk has 15 seconds left to act
Hosunk bets $4
LittleFrog01 raises to $12
Hosunk ???
All-in
99-TT határeset, lehet már 3-betel vele, 2 párok, pár+FD, combodraw, sor lesz nála kb...
Az ellennél legvalószínűbb a kétpár egy (910) vagy egy szett (a check-raise is erős lapra utal). Ha hülye akkor van KJ-vel egy kész sora.
Szerintem fold equity-d nincs, de ennek ellenére és all-in tenném.
Lehetőségek tárháza ! Nálam is sima allin.
All-in
99-TT határeset, lehet már 3-betel vele, 2 párok, pár+FD, combodraw, sor lesz nála kb...
Mi itt a gond!? A párja biztos erősebb mint a tied, de rengeteg jód van. A legerősebb fegyvernemet kell bevetni. Ennek a csapásmérőnek az a neve, hogy ÓLIN!
Aztán had gondolkozzon Ő.
...hogy a David Benyamine fizessen Neked egy kisfröccsöt!
top pár, straigth flush draw? ne viccelj, easy all in.
Így van, részemről is easy allin. Rengeteg out plusz szerintem fold equity is van még.
Meg varok par velemenyt foleg talalgatast az ellen lapjaira, megis mi lehet nala amire csak ennyit checkraisel? Ezek a szituk az utobbi 50K hand alatt jelentos minuszt termeltek +EV ide vagy oda
Meg varok par velemenyt foleg talalgatast az ellen lapjaira, megis mi lehet nala amire csak ennyit checkraisel? Ezek a szituk az utobbi 50K hand alatt jelentos minuszt termeltek +EV ide vagy oda