Draw vagy kesz hand?
Ti allin mennetek? 40/13 a statja tehat ugy gondoltam barmilyen egyszinu lappal jatszik, igy lehet varakozo de kesz keze is .
en was dealt: 9h - 8h
wer85 Fold
GrisenTLP Call (1.00)
en Raise (5.00)
Bongineer Fold
ThePlupp Fold
Barbamamma Fold
GrisenTLP Call (4.00)
Flop 9d - 4d - 7c
GrisenTLP Check
en Bet (7.00)
GrisenTLP Raise (30.00)
en All-In (22.25)
GrisenTLP Payback (0.75)
Turn 9d - 4d - 7c - As
River 9d - 4d - 7c - As - 6s
GrisenTLP shows: 9s - Ts (a pair of nines)
Nem. Az emelésére dobás. Ha tippelnem kéne, akkor set-et sejtettem volna. De nincs túl sok lap, amit verhetsz, ezért dobás.
Írhattál volna stack méreteket is. De ahogy téged ismerlek, meg amennyire a leírásból ki tudom következtetni, nl100-ról van szó, ahol kb. 30$-os stack-kel short handed stratégiát játszasz.
Ezek alapján egy 70-es potra kell megadnod 22-öt. Ez kb. 31%-os pot odds-ot jelent. Ez már elég csábító és elég sok draw jellegű lapja lehet (sor, szín), így határesetnek tartom a megadást.
Es itt? Az ellenfel 32/11 es 33%ban megy showdown tehat eleg caller.
En (EUR 49.50 in seat 4)
Harriet (EUR 101.28 in seat 5)
en was dealt: Qd - As
Barbamamma Fold
SMD_Fish Fold
en Raise (4.00)
Harriet Call (3.50)
Zeronator Fold
Flop 8d - 7h - Ah
Harriet Check
en Bet (6.00)
Harriet Raise (17.00)
en Call (11.00)
Turn 8d - 7h - Ah - Js
Harriet Bet (29.00)
en All-In (28.50)
Harriet Payback (0.50)
River 8d - 7h - Ah - Js - 9d
Harriet shows: 8s - 7s (two pairs, eights and sevens)
en shows: Qd - As (a pair of aces)
Van valamilyen szabaly arra hogy hogyan dontsuk el hogy egy "2egyszinu+sorra is varhat par hand" fele flopon mikor menjunk allin es mikor foldoljunk egy raisere? Egy 2/4en es 1/2n levo bukoszeria utan olvastam masfel napon at a 2+2-t meg elemeztem a leosztasokat, egyenlore csak 0.5/1re merek beulni. Foleg hogy azota az elmult 10000 hand -1bb/100 237euro minus, 511euro rake (eddig 35% rbnel jarok, meg azzal egyutt is minus).
Van valamilyen szabaly arra hogy hogyan dontsuk el hogy egy "2egyszinu+sorra is varhat par hand" fele flopon mikor menjunk allin es mikor foldoljunk egy raisere?
Szabály nem hiszem, hogy lenne. De mikor megadják a pre-flop emelésünket, flop-on check/raise-elnek, majd turn-ön all-in hívnak érdemes elgondolkodni, hogy esetleg nem vagyunk-e verve...
Az esetek döntő többségében arra jutunk, hogy jobb dobni.