Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > Egy dinoszaurusz küzdelmei a modern világban

Tir-X
Válasz crazy3317 kommentjére
2017. szept. 1. 11:32

preflop milyen rangel védekeznétek a helyében? mivel c/c-oznátok flopon? 38s miért 3b?

szerk: közben rájöttem, hogy régi post, de attól még érdekelne. (gyakrabban kéne postolnod, Dínókám)

38s-et callozom általában, de mivel ezer éves hand, nem tudom már a readjeimet, de arra tudok csak gondolni, hogy nehéz, agresszív ellenfél volt pre agresszorként és könnyebb ellenfél 3betelt kasszában, OOP. Plusz a dinamika is jól jöhetett ki egy 3betre, ezért ezt választottam.

Elég szűken calloznék egy olyasmi játékos ellen, mint én, mert agro képe lehetett rólam. Midpocket+, sc-k, suited broadwayek, KQo, nyilván erősebb Ax-ek, de én nem viszem túlzásba az OOP callokat 3bet ellen.

Flopon meg xc minden SD képes handem, K high is, mivel polár a pre range meg a cbet is nagyon. Csak ugye nem szabad csak egyet xc-oznom velük, mert mindent lőni fog ilyen board után.

Tir-X
Válasz Tir-X kommentjére
2017. szept. 2. 1:31

Biztosra ment :D

No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by WeakTight Poker Hand History Converter
$28.20+$1.80

Stacks:
SB Hero (1,050) 26bb
BB JohnnyNamNam (450) 11bb

Blinds: 20/40

Pre-Flop: (60, 2 players) Hero is SB :tc: :5c:
Hero calls 20, JohnnyNamNam checks
Flop: :ac: :th: :kc: (80, 2 players)

JohnnyNamNam checks, Hero checks

Turn: :qs: (80, 2)
JohnnyNamNam checks, Hero checks River: :js: (80, 2)

JohnnyNamNam checks, Hero goes all-in 1,010, JohnnyNamNam folds

Final Pot: 1,090

Hero wins 1,090 (net +40)

JohnnyNamNam lost 40

Tir-X
Válasz Tir-X kommentjére
2017. szept. 3. 23:46

Ezt is megértük, végre nem €640 a legnagyobb MTT nyereményem :D
+EV-s nickválasztás volt ez a Fischler :)

WINAMAXDONK
Válasz Tir-X kommentjére
2017. szept. 4. 0:03

Édes jóistenem .No money in MTTs everyone is solid

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. szept. 4. 0:07

Elgé.

R1per2
Válasz Tir-X kommentjére
2017. szept. 4. 0:19

Nagy grat! :)

castor11
Válasz Tir-X kommentjére
2017. szept. 4. 10:16

GG! Gratula! Soha kisebb nyereményt! :)

Tir-X
Válasz Tir-X kommentjére
2017. szept. 4. 11:12

Köszi! :)

WINAMAXDONK
Válasz Tir-X kommentjére
2017. szept. 5. 0:16

Milyennek értékeled az MTT mezőnyt a WPN -en ? Melyik versenyeket szoktad tolni és milyen gyakran MTT-zel ? Nem tartasz tőle h előbb-utobb összeakadunk és inasba teszlek?(kizárólag a pokerasztalnál)

Tir-X
Válasz Tir-X kommentjére
2017. szept. 6. 10:28

De de, rettegek :) Főleg, hogy ez volt idén kb. a 10. MTT-m, összesen :D Szóval ritkán MTT-zek. Random játszottam 1-2 20-30-40 dolcsisat, amik nem éjjel kezdődtek. De a 6max feküdt a legjobban, a mezőny gyenge szerintem, postflop mindenki el van tévedve, bár ezt úgy általában minden terem MTT mezőnyéről el lehet mondani.

Élő ügyfélszolgálat