Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > Egy rosszul megjátszott két pár? (NL100 6max.)

lederman
2007. júl. 14. 3:32

Egy rosszul megjátszott két pár? (NL100 6max.)

Sziasztok!
Sajnos az itthoni gépemen (szegedi vagyok, de Pesten tanulok) nem találtam handhistory könyvtárat, így fejből írom az alábbi partyt.

UTG: kb 100 dollár, nem nagyon volt róla readem
Hero:kb 150
CO
D:kb 200, szerintem gyenge játékos, rossz indulások, minraise, stb.
SB
BB
Dealt: KsJh
Preflop: UTG limp, Hero raise to 4,5, 1 fold,D call, 2 folds, UTG call
pot: 13,5
Flop: As6hKd
3 checks
pot:13,5
Turn: Jd
UTG chek, Hero check, D raise to 10, UTG call, Hero call
pot:42
River: 6s
UTG check, Hero check, D raise to 15, UTG call, Hero call
Pot:84,5
Sajnos nem tudom ki mit mutatott, mert egy másik asztalon egy ennél is nagyobb kasszáért játszottam (set vs 2 pár), és arra koncetráltam főleg.
Azt viszont tudom, h vittem a potot:)
Szerintetek rossz a megjátszás, úgy érzem igen, de mégis ugyanígy csinálnám, ha újra kéne játszanom.
A flop check szerintem jó, ha ha elöl vagyok nem sok kártya sérthet, ha hátul vagyok akkor meg kár lenne pénzt bepakolni.
A turnön viszont lehet, h emelnem kellet volna, nem tudom eldönteni.... én a potkontrolt választottam. Így végig gondolva nem túl valószínű, h kint van az A, úgyhogy QT-t leszámítva mindent verek, a flushdraw ellen pedig védekeznem kellene. A fene se tudja....

want2push
Válasz lederman kommentjére
2007. júl. 14. 5:53

A turnön viszont lehet, h emelnem kellet volna....

Sztem is.

Skiboy
2007. júl. 14. 5:59

A flop check szerintem jó, ha ha elöl vagyok nem sok kártya sérthet, ha hátul vagyok akkor meg kár lenne pénzt bepakolni.

Szerintem is jó itt a check.

A turnön viszont lehet, h emelnem kellet volna, nem tudom eldönteni.... én a potkontrolt választottam. Így végig gondolva nem túl valószínű, h kint van az A, úgyhogy QT-t leszámítva mindent verek, a flushdraw ellen pedig védekeznem kellene.

Itt viszont nem nagyon tudok érvet felhozni a check mellett. A pot kicsi és már a turnnél járunk a két pár valószínűleg a legjobb lap, valamint rengeteg draw lehetőség van. Itt szinte mindig emelnek 10 körül, amit megadhat egy esetleges Ax, Kx vagy draw. A pot kontroll inkább a riveren jöhet szóba.

A riveren az egyik legrosszabb lap jött. Megver minden Ax, 6x és a Kx ellen legjobb esetben is felezés. Egy bet és egy call után dobtam volna. Meglepő, hogy mégis nyerted.

Amúgy ha jól emlékszem a legutóbbi Bestpokeres Pókerakadémiás versenyt hasonló névvel nyerték meg. Esetleg Te voltál az?

lederman
Válasz Skiboy kommentjére
2007. júl. 14. 15:03

Itt viszont nem nagyon tudok érvet felhozni a check mellett. A pot kicsi és már a turnnél járunk a két pár valószínűleg a legjobb lap, valamint rengeteg draw lehetőség van. Itt szinte mindig emelnek 10 körül, amit megadhat egy esetleges Ax, Kx vagy draw. A pot kontroll inkább a riveren jöhet szóba.

Teljesen igazad lehet. Imádom ezt a potkontrollos gondoltakört, és sokszor túlzásba viszem.

A riveren az egyik legrosszabb lap jött. Megver minden Ax, 6x és a Kx ellen legjobb esetben is felezés. Egy bet és egy call után dobtam volna. Meglepő, hogy mégis nyerted.

Igen:).... az oka az lehet, hogy elírtam a river-kártyát, 5s jött.

Amúgy ha jól emlékszem a legutóbbi Bestpokeres Pókerakadémiás versenyt hasonló névvel nyerték meg. Esetleg Te voltál az?

Én voltam. Az elmúlt másfél hónapban rengeteget foglalkoztam a pókerrel (játék, olvasás, fórumozás), és ennek, úgy érzem meg is lett az eredménye. Minden téren.... A környezetem aggódik, h függővé váltam (lehet, h joggal), messze az eddigi leggyengébb vizsgaidőszakom produkáltam, de egy NL25 hol vesztő-hol nyerő játékosból, stabil NL50-essé váltam, néha kacérkodom már az NL100-zal is, sőt azt hiszem ott is ragadok:)

Skiboy
2007. júl. 14. 19:17

Én voltam.

Grat!

bojanika
2007. júl. 14. 19:30

A környezetem aggódik, h függővé váltam...

A környezet már csak ilyen, ismerős :D

Élő ügyfélszolgálat