Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > El tudjuk-e engedni turn-ön?

Yiirsh
Válasz gyrv84 kommentjére
2011. jan. 15. 14:00

egy fishnél ez egy tökéletesen elárult set, egy gondolkodó embernél meg 1010+

Ha a saját játékom hibáját keresem, az esetlegesen a preflop 4bet hiánya lehet, illetve biztos read tudatában talán dobható a turnön az ellen 29-ig való 4betje után...

Preflop biztos nem 4betelnék JJ vel UTG limp minraise-re ismeretlen ellen, akkor már inkább fold. De a call rendben van szvsz.
Btw gondolkodó embernél mióta limp minraise a TT, JJ, QQ UTGből?

Azt meg, hogy tökéletesen elárult set...egyszerűen nem tudhatod. Lehet, hogy egy teljesen elmebeteg fish és 76o van nála. Igen, gyanús a line valóban, de ettől függetlenül ez sztem dobhatatlan. Ha tényleg AA, akkor pedig cooler, set vs set, hosszú távon ez úgyis egál.

crazy3317
Válasz Yiirsh kommentjére
2011. jan. 15. 14:23

preflop simán jó a call vs minraise, ezt meg ha el akarod dobni, akkor vedd ki a rollod és költsd el valami hasznosra.

isti80
2011. jan. 15. 15:37

Hero raises to €44.75 and is all-in, UTG calls €15.51

River: (€103.75, 2 players) 3:heart:

UTG shows A:diamond: A:spade: (Full House, Aces full of Threes) (PreFlop 80%, Flop 96%, Turn 98%)
Hero shows J:club: J:heart: (Full House, Jacks full of Threes) (PreFlop 20%, Flop 4%, Turn 2%)
UTG wins €100.75

A hand vége. Természetesen super standard az egész és nem bad beat story akart lenni, csak kíváncsi voltam a véleményekre. A 29-es emelése után crying allin lett, mert szinte biztos voltam benne, hogy ez a line csak nuts lehet, de azért j setet nem dobok címszóval allin raktam 3 mp alatt a matematikai esély miatt, de 2 lapot tudtam a kezébe adni itt hogy ez ász set vagy kk, mert 100 bb-s stack-kel nagyon kevés playa megy itt allin 76-tal...

naggeri
Válasz isti80 kommentjére
2011. jan. 15. 16:16

nyilván AA, mivel akkor nem is született volna meg ez a topik...

JociBalboa
2011. jan. 15. 16:27

Na ne már!!! Most egy olyan játékosról beszélünk aki UTG limp/minraisel. Nyilvánvalóan gyenge játékos. Ez ellen akarunk egy 2. setet dobni úgy hogy kb potnyi pénzünk van és CSAK a top set ver minket! Hát ezt nem tudom elhinni. Még egy ultra nit ellen sem dobnám ezt el, de így hát vicc.

Nyilván AA volt nála különben fel sem került volna ide a hand, de mondjuk így se kellett volna felkerülnie.

jól beszéltsz.
+1

want2push
Válasz JociBalboa kommentjére
2011. jan. 15. 19:03

Preflop teljesen jó, postflop amúgy tényleg elárult AA, de nem tudom ki az, aki ezt eldobja. :)

Boby Long
Válasz want2push kommentjére
2011. jan. 15. 19:45

még ájvi sem dobná
Hasonlók lennének a legnagyobb problémáim, elégedett ember lennék

Élő ügyfélszolgálat