gondoljatok bele, miután ennyire vékonyan valuebetelsz a turnon, ki tudja ezek után lereadelni a 2nd barreljeidet?
mert ezzel gyakorlatilag nagyon kitágítod a ranged, és nem csak TPGK+ v. draw lehet nálad, hanem egy csomó fajta lap... és emiatt lazábban is fognak callolni turnon, tehát önmagadnak generálod a +EV-s betet TT-vel K7x boardon.
turn agresszió über alles.
persze mindez a gondolkodó játékosok ellen.
calling stationök ellen ez sima valuebet szerintem. azt mondod, jó lappal tolja (Kx), viszont szarral csak callol (any pocket, 7x, az a pár draw), tehát egy flop call után a range 60-70%-át verjük + nem kell callolnunk riveren egy feltételezett blöfföt (de minek fordítaná blöffbe a showdown ertku kezeit, amiket verünk? - szóval valójában valszeg riveren valuebetelni fog nem blöffölni), szerintem sokkal jövedelmezőbb line ez, márcsak az imidzs miatt is.
bet/fold a turn, ez nálam standard ilyen játékos esetén.
miért lennénk committedek? nem kell megadni a pusht.
nem is emelnék túl nagyot, 1/2-2/3 pot kb.
river valszeg check behind.
mire indukálunk blöfföt? ez szerintem itt nem állja meg a helyét. akkor blöffből callolt flopon? vagy mi...
szóval valuebet.
gondoljatok bele, miután ennyire vékonyan valuebetelsz a turnon, ki tudja ezek után lereadelni a 2nd barreljeidet?
mert ezzel gyakorlatilag nagyon kitágítod a ranged, és nem csak TPGK+ v. draw lehet nálad, hanem egy csomó fajta lap... és emiatt lazábban is fognak callolni turnon, tehát önmagadnak generálod a +EV-s betet TT-vel K7x boardon.
turn agresszió über alles.
Ez viszont nem szempont 100/200 élő pókerben. Ott az ellenfelek 90%-a nem readel (ja, és az a 10% többnyire mi vagyunk az asztalnál). Max. preflop tendenciákat vesznek észre, de ezzel kapcsolatban is komoly kételyeim vannak. :)
ezt most olvasom :). Ja hát mantrákat mondogatva, fűzért morzsolgatva könnyen jön a 10es :)))
szép játék, szép kassza :)
áááááá de miért 20 hand megy le egy óra alatt????????????
:)
Már többször meg akartam kérdezni, de mindig elfelejtettem. A flop raise standard ilyen helyzetben? Az a donkbet simán jelenthet top párt amit soha az életben nem fog eldobni. Vagy akkora fish az illető, hogy minden szeméttel adni fogja, szóval sima valueraise?
mutatta leosztás után h K3o-t dobott el.
szerintem ez simán lehet h királyod van-e kérdés nem feltétlen tp-vel, azzal miért ilyen kicsit hívna vagy miért nem 3betelne? esetleg c/r?
szóval alapvetően infoért ill. valueért.