Élő játék: AA
Élő játék 100/200, 7 fős asztal.
1000 Missi
SB fold
BB fold
Hero UTG: AA, call (MP és Dealer is sokat betel)
MP(80.000) Raise 5.100 (Laza játékos, széles range-el)
CO(130.000) 3-bet 12.000 (Feszes, keveset raisel)
D Fold
Hero(130.000) Call (4-bet? Feszes az imagem, úgy éreztem, túl faced-up leszek ha 4-betelek, illetve MP is képes itt 4-betelni)
MP Call
Flop: (37.300)
8 8[h] 6
Hero Check (? check-raise szerettem volna játszani)
MP Check
CO Check
Turn: (37.300)
8 8[h] 6 6[h]
Hero Bet 25.000 (check-raise, akár blöffölt indukálva?)
MP Fold
CO Call
River: (87.300)
8 8[h] 6 6[h] 10[h]
Hero Bet 25.000
CO Call
CO shows A[h] J[h]
szinte sosem flatelném az élővakot, de ha mégis, akkor is mindig backraiselném, value-ból és blöffből is, főleg az adott játékosok ellen. próbáljunk meg minél több pénzt bepakolni fishek ellen pre.
szinte sosem flatelném az élővakot, de ha mégis, akkor is mindig backraiselném, value-ból és blöffből is, főleg az adott játékosok ellen. próbáljunk meg minél több pénzt bepakolni fishek ellen pre.
Riveren minek hívtál? Az simán pénzkidobás volt (szerintem).
Ha fishek ellen pakolunk be minél több pénzt preflop, akkor az én range-dzsemben nincs blöff, mert tök felesleges.
Egyébként ezt vehetjük 130BB eff deep partinak a missi miatt.
Én rámennék a sima raise 1st/re-raise line-ra.
Jó lenne tudni, ki is valójában MP és CO, mert így elég nehezen lehet a partit elemezni. Arra gondolok, hogy esetleg Bajusz, Dezső bá, vagy Gyuri a Blaháról, stb a szereplők. Lehet viccesen hangzik, de ez is fontos szempont élő játékban. Illetve másik szempont az elfogyasztott alkohol mennyiség és hogy mennyibe van neki a játék az adott napon.
Preflop mindenkepp emelnek, AJs-tol kaphatsz egy 3betet amit jatekostol fuggoen vagy callolsz van 4betelsz (védi-e lapját az utcakon, agresszív-e)
100/200on tegnap 4000 res idiot donk moron fish emelésre 3 beteltem 12000 AA val de insta call volt 58o val 46K flopon beteltem 25000 ret nyilván insta call volt és a 7-es törnön bebasztam a maradékot :)):)):))
Mivan te marha visszatértél?HAhaha a hand viszont tetszetős hülyét csinálnak belőletek az egri regek minek erőltetitek?
Mivan te marha visszatértél?HAhaha a hand viszont tetszetős hülyét csinálnak belőletek az egri regek minek erőltetitek?