erikkke
2012. máj. 11. 15:31

FD buta voltam

weaktight | Hand | TQs - $2/$4 No Limit Holdem

ez gyökérség ahogy csináltam ?

mikki86
Válasz erikkke kommentjére
2012. máj. 11. 15:42

Hát eléggé. Szerencsére az ellenfeled még nálad is rosszabbul játszott.

Egyébként a turn check jó. Nincs semmi fold equity. Riveren meg lehet próbálni elijeszteni az ászos FD-ket, de azokon kívül sokmindent nem fog eldobni, a kombó drawk nagyon feljavultak

BelaKecske
Válasz erikkke kommentjére
2012. máj. 11. 15:43

PRE sima fold!! legrosszabb poziban játszol 4way egy agyondomitált lappal 2 nyílvánvalóan erős range ellen!

Flop 4way Qmagas fd-vel minek játszol agresszívan? dobatni nehezen fogsz mindenkivel, ha bekerül akkor meg iszonyú hátul leszel.
igazából ha már beszáltam akkor check/foldolnám floppon ennyi ember ellen essetleg c/c is belefér kisebb betre de az is reversedes sztem és imp. odds sincs.

miután nem dobott flop és ne beteled a turn-t semmit sem reppelsz a river bettel, szal feladnám simán.

mikki86
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. máj. 11. 15:46

Egyáltalán nem a legrosszabb pozíció ez. A pre raiser után mi beszélünk legkésőbb, azaz látni fogjuk mindenkinek a reakcióját egy cbetre, ill. annak elmaradására. Nem igazán vagyunk rosszabb helyzetben a buttonnál sem.

BelaKecske
Válasz mikki86 kommentjére
2012. máj. 11. 15:52

Egyáltalán nem a legrosszabb pozíció ez. A pre raiser után mi beszélünk legkésőbb, azaz látni fogjuk mindenkinek a reakcióját egy cbetre, ill. annak elmaradására. Nem igazán vagyunk rosszabb helyzetben a buttonnál sem.

hm ez okos gondolat. de ettől még persze nem változik h sem imp odds nem lesz és blöffölni sem nagyon fogunk tudni és bárki ellen is kell postflop játszani pozíciós hátrányunk lesz. persze button sem lenne sokkal jobb a pre call.

roliii
2012. máj. 11. 16:12

nem tetszik a call pre.simán dobnám. BK-nak igaza van szvsz, vele értek egyet. a cr-el sem repelsz semmit, és a river bettel sem. totál hiteltelen az előadás. Az pedig h amit mikki86 mond ugyan igaz, h nem lesz olyan rossz a relatív pozíciónk, de és? mit akarunk kezdeni ezzel a lappal bármilyen boardon? én tuti h nem tudnám ezt az oop callt hosszú távon +ban tartani. Legtöbbször azért 4way ezzel a lappal nagy potot csak flushel vagy sorral fogunk nyerni coolerben (vagy veszíteni), mégpedig olyan módon h floppon félblöffölnünk kellene, ami kb sosem lesz +os mert egy lead 4 way nem jó a baromi kicsi FE miatt, a cr szintén nem jó a totális hiteltelenség miatt. Ha nem talál el nem tudjuk folytatni sehogy sem, a TP-ink semmit nem érnek (reversedesek), két párjaink is reversedesek lehetnek, mert a callolok sc, ppi odaérhetnek ellenünk könnyen, ha nem találnak meg nem tesznek be pénzt a potba....szumma: nem tetszik a call pre. (leheth egy kicsit összevissza lett, de talán érteni a lényeget)

roliii
2012. máj. 11. 16:14

hm ez okos gondolat. de ettől még persze nem változik h sem imp odds nem lesz és blöffölni sem nagyon fogunk tudni és bárki ellen is kell postflop játszani pozíciós hátrányunk lesz. persze button sem lenne sokkal jobb a pre call.

jó...leírtad 2 mondatban érthetően, amit én sokban értelmetlenül:D

BelaKecske
Válasz roliii kommentjére
2012. máj. 11. 16:14

részedről c/c vagy c/f a flop?

mikki86
2012. máj. 11. 16:31

Nálam c/c. QT nem olyan sokkal rosszabb egy JT vagy 9T-nél, 4way abszolút játszható lap szerintem.

erikkke
2012. máj. 13. 6:40

sztem sem a legrosszabb pozició egy szendvicsközepében lenni még is csak rosszabb :) a River hivásomnál tudtam h csak a semmit dobja el , de mivel ö volt a BU utoljára beszélve gondoltam tud foldolni és nem akar belemenni egyéb floatokba lapnélkül .

Élő ügyfélszolgálat