Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > Flopp full 150BB deep passziv reg ellen.

dr.drogba
2012. jan. 8. 8:36

Flopp full 150BB deep passziv reg ellen.

Ellen Nl30-50 regulár,6k közös hand.
16/9/3 Turn Af:22% River Af:12% WTSD:22
Passziv,BE regnek mondanám,hülyeséget nem láttam még töle.

$0.15/$0.30 No Limit Holdem
OnGame
8 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG piku30 ($30.45)
UTG+1 Fozco1 ($30)
MP1 teho88 ($11.61)
MP2 DoubleDeep ($31.32)
CO vendetta-99 ($46.53)
BTN karelogo1 ($39.08)
SB Hero ($54.81)
BB JackBo09 ($28.95)

Pre-Flop: ($0.45, 8 players) Hero is SB :2d: :2c:
1 fold, Fozco1 raises to $0.90, 2 folds, vendetta-99 calls $0.90, 1 fold, Hero calls $0.75, JackBo09 calls $0.60

Flop: :2s: :3s: :3h: ($3.60, 4 players)
Hero bets $1.50, 1 fold, Fozco1 calls $1.50, vendetta-99 calls $1.50

Turn: :5s: ($8.10, 3 players)
Hero bets $3, Fozco1 folds, vendetta-99 raises to $8, Hero raises to $13, vendetta-99 raises to $18, Hero calls $5

River: :qc: ($44.10, 2 players)
Hero checks, vendetta-99 bets $26.13, Hero ?

Fog-e itt ilyen playa flushel 4betelni turnön ilyen pározodott boardon?Illetve beteszi-e riveren?
Tönkre kell menni ezzel a lappal?Fold nagyon weak?

tilted
Válasz dr.drogba kommentjére
2012. jan. 8. 8:52

ha már így játszottad akkor flopon mehet normális méretű donkbet, turnon nem értem mik ezek a minraisek? tőled meg a villaintól is enyhén szólva vicces, raise 24-27$ majd riveren be kell pakolni.

egyébként úgy veszem észre kicsit túlértékeled az ellenfeled, egy jobb regnek nem ilyenek a statjai, és nem is csinál ilyen moveokat..

dr.drogba
Válasz tilted kommentjére
2012. jan. 8. 9:13

ha már így játszottad akkor flopon mehet normális méretű donkbet, turnon nem értem mik ezek a minraisek? tőled meg a villaintól is enyhén szólva vicces, raise 24-27$ majd riveren be kell pakolni.

egyébként úgy veszem észre kicsit túlértékeled az ellenfeled, egy jobb regnek nem ilyenek a statjai, és nem is csinál ilyen moveokat..

Szia
Passziv,BE regnek irtam.
Ok persze már turnön is be lehetne pakolni,mert ugye fullunk van,aztán azt mondjuk,hogy cooler ha bukunk
De ilyenkor mikor szinte elárulja turnön a lapját?
Sztem itt flushel kb sosem 4betelne.
Egyébként mit adsz a kezébe amit verek és ilyen agrón játszik?

tilted
2012. jan. 8. 9:45

miért ne 4betelhetne flusshel? inkább, mint egy fd-s Ax, Kx-el. még egy AsKx-el is megőrülhetett itt, nem igazán akarok találgatni.. de lehet hogy túljavult ami cooler, de ettől függetlenül a pénzt be kell lapátolni.

flop donk 2.6$ - valószínűsítem hogy ugyan úgy callolnak - turn bet 7$ (pot 11$), itt pedig ha raise-t kapok akkor shove.

The Green Gopher
2012. jan. 8. 10:08

Részemről 2/3 3/4 potnyi donk a floppon, és turnön se minraise hanem rendes emelés

Macko1
2012. jan. 8. 12:17

Fog-e itt ilyen playa flushel 4betelni turnön ilyen pározodott boardon?Illetve beteszi-e riveren?

erre emiatt nehéz válaszolni

Turn: :5s: ($8.10, 3 players)
Hero bets $3, Fozco1 folds, vendetta-99 raises to $8, Hero raises to $13, vendetta-99 raises to $18, Hero calls $5

nem világos, miért ezek a betsizeok?

dr.drogba
Válasz Macko1 kommentjére
2012. jan. 8. 12:41

erre emiatt nehéz válaszolni

nem világos, miért ezek a betsizeok?

Azért emeltem vissza rá,hogy ha flushe van még adja meg és növeljem a potot,ha itt nagyobbat emelek sztem minden rosszabat dob,de itt mikor erre is rám miniraiselt,akkor sejtettem,hogy lejavult,vagy már floppon verve voltam.
A river push után pedig szinte biztos voltam benne.Azért az a river 12%os AF 6k handnél már árulkodik,meg a 22%os wtsd.

tilted
2012. jan. 8. 12:50

Azért emeltem vissza rá,hogy ha flushe van még adja meg és növeljem a potot,ha itt nagyobbat emelek sztem minden rosszabat dob,de itt mikor erre is rám miniraiselt,akkor sejtettem,hogy lejavult,vagy már floppon verve voltam.
A river push után pedig szinte biztos voltam benne.Azért az a river 12%os AF 6k handnél már árulkodik,meg a 22%os wtsd.

ezt az indoklást el is hiszed?

BelaKecske
2012. jan. 8. 13:15

nagyon nem tetszik. bár nem értek a fr-hez, eleve ha úgy gondolod, hogy annyira nit, hogy nem megy tönkre flössel ilyen szituban, (essetleg az eredeti emelő is az) akkor dobd el pre a 22-t, oop is vagy illetve ha szettet floppolsz akkor elvileg le sem tudod stackelni az overpárjaikat, tehát sok pénz szinte csak akkor kerül be ha hátul vagy. így aztán a nyugis pre fold a jó válasz.

Floppon nem rossz a donk, de ugye mehet nagyobb mindenképpen. Turn az emelésre, ha úgy érzed, hogy flösst értelmes méretű 3betre eldob, és nem akarod betenni az egész stacked akkor ennek a min3bet-nek nem sok értelme van, mert csak sz.r helyzetbe hozod magad ha 4betel (mint most is), inkább akkor adj meg, és check callozz riveren is, flöst úgyis betelni fog.
egyébként nem dobnám el, alul vagy rappelve, tehát flössel tolhatja simán riveren is.

Egyébként az, hogy valaki passzív, nem jelenti, hogy hogy el tud dobni flöst ilyen helyzetben, illetve azt se, hogy effektíve nutsokkal is csak callolgat.

Romsy
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. jan. 8. 13:48

a flop donkbet bármilyen size-al rosszabb, mint a check ebből a relatív pozból.

Élő ügyfélszolgálat