Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > Flush ATs-el river fold? NL60

Zoli
2007. dec. 29. 21:15

Flush ATs-el river fold? NL60

Sziasztok!

Hogyan játszanátok ezt a handet?

Full Tilt Poker, $0.15/$0.30 NL Hold'em Cash Game, 4 Players
LeggoPoker.com Hand History Converter
UTG: $82.20
Hero (BTN): $59.55
SB: $59.55
BB: $92.20
Pre-Flop: :Th: :Ah: dealt to Hero (BTN)
UTG raises to $1.05, Hero calls $1.05, 2 folds

Flop: ($2.55) :Qh: :7h: :Qc: (2 Players)
UTG checks, Hero checks

Turn: ($2.55) :2h: (2 Players)
UTG bets $2.55, Hero raises to $8.40, UTG calls $5.85

River: ($19.35) :3s: (2 Players)
UTG bets $72.75 and is All-In, Hero ?

Az ellenfél 34/25/5,9/400+ stattal játszott azt hiszem regulár. Jóval a parti előtt egy másik asztalon, elbukta a fél beülőjét egy bad beat során (nem ellenem) aztán K22Q boardon sikeresen floatoltam 77-el preflop 3betelt kasszánál és meg is mutatam neki, mert már untam hogy rám emelget. A következő partiban még beemelt 74o -val UTG-ből :) aztán kiült. Olyan érzésem volt hogy ideges rám.

Szóval ilyen előzmények után jött ez a parti, ami nagyon elgondolkodtatott. Ez a river overbet mi lehet? Dáma, full, kisebb flush? Mit lépnétek a riveren?

Köszi: Z

Skiboy
Válasz Zoli kommentjére
2007. dec. 30. 8:29

Miért blöffölne OOP rossz imidzzsel látva az agressziódat? (azt írod kiült, tehát már le is nyugodhatott) Esetleg :Kh::Jh: szín, de a full sokkal valószínűbb. Az egy darab dámát és a kis színt nem tartom valószínűnek, hiszen ezt a nagy emelést csak jobb lappal adod meg, ezért semmi értelme nem lenne blöffbe fordítani.

nandinho1334
Válasz Skiboy kommentjére
2007. dec. 30. 9:43

Én meg adtam voln a hogy még idegesebb legyen... lehet nála kq qj meg ilyen lapok bár az is elképzelthő hogy még mindig ideges volt és beszált egy q7 lappal. Én inkább hajlanék a call felé... ha meg nem jön be akkor legközelebb tudod mit kell csinálni.

Zoleee
Válasz Zoli kommentjére
2007. dec. 30. 9:55

En siman megadom. Mivel a flop utan poziciobol elpasszoltad, nem igazan tesz teged Asz magas flushre. Pont ezert emel be... tudja hogy csak fullal illetve nut flushel adhatod meg. A flusht kizarja a fullra pedig a szerintem egyetlen lehetseges lap a 77 par. Mivel emelne UTG ből 3,5 bb-t. AA, KK, AK hupsz QQ na ok ez meg meg ver :-) Szerintem blöff én megadnam....
Vegülis mit tettel és mi lett a vege?

Zoli
Válasz Zoleee kommentjére
2007. dec. 30. 12:38

Vegülis mit tettel és mi lett a vege?

Hosszas gondolkodás után eldobtam. A parti amiben tiltre került órákkal ezelőtt volt, tartottam tőle hogy most tényleg van valamije és vissza akar vágni.

Egy 3/4 pot, vagy akár pot méretű emelést biztos megadtam volna a riveren. Az konkértan 15-20 usd, az 50 usd-t sokaltam. Az elenfél szempontjából nézve viszont ha 3-ból egy bejön akkor már pluszos az overbetje. A board meg kiváló ebből a szempontból.

Mit gondoltok jó játék-e a részéről fullal?

kanrich_
Válasz Zoli kommentjére
2007. dec. 31. 12:09

Mit gondoltok jó játék-e a részéről fullal?

Szerintem igen, tekintettel az előzményeket. Ez persze nagyon ellenfél függő, egy 80/40-es francia ellen én simán csinálnám, mert jó eséllyel megadja.
(Az igazi válasz persze az, hogy nem, nem volt jó játék, mert nem adtad meg :), vagyis félreismert...)
A partit én is úgy játszottam volna ahogy Te, ekkora overbet jellemzően jó lapot jelent egy nem idióta játékosnál. Számai alapján simán lehet nála full.

Élő ügyfélszolgálat